Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef 3-5 kuruş işin en güzel zamanların gidiyor. Bilgi birikimin olması için eğitimine ağırlık ver. Şimdiki 500-1000 TL tatlı gelir ama ileride acısı çıkar. Önceliğin kendini geliştirmek olsun. Geliştirdiğin kısımlarda uzlanlaş ve düzgün fiyatlara iş yap
Bir yandan udmy'den kursları izliyorum tabikide hocam lakin buna rağmen oldukça boş zamanım oluyor bende küçük çaplı işlerle kendimi geliştirilirim diye düşünüyorum.

aokancelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hoşgeldin kardeşim bende üniversite zamanlarında üye olmuştum çok şey öğrendim o zamanlar abilerim kardeşlerim saolsun sanada başarılar dilerim yapabileceğim birşey olursa yazman yeterli iyi forumlar
Teşekkürler hocam
omercancomtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Furkan hoşgeldin iyi forumlar.
Hoş buldum hocam iyi forumlar.
metalajans34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hoşgeldin.
Hoş buldum.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hoşgeldin
Hoş buldum
AnkeeBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hoşgeldiniz hocam
Hoş buldum hocam.
erkancan_87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Acik konusayim genc kardesim. 2018 de doruma uyr olduğumda senden beterdim. Hicbir sey bilmiyordum. Wordpress nedir haberim yoktu. Website nasil yapilir bi gr fikrim yokru. Adsense kelimesini duymamıştım bile.
Su an 3 web siteden adsense gelirlerim ve r10 da yaptigim isler felan totalde 12-15 arasi degisiyor aylık.
Her zaman boylerim. R10 cok buyuk bir nimettir. Genc muazzam geliştirir hem guzEl kazandirir durust ve temiz calisana. Oyle bilgili birikimli arkadaslar vardır ki burda mutlaka faydalanman gerekir. Guzel arkadasliklar kur. Yardim edersin yardim alirsin. Zamanla bi bakmissin neler neler yapiyorsun. Basit mp3 indirdigin forum gibi düşünme.
Katılıyorum hocam , r10 gerçekten çok büyük bir nimet.
bozel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hoşgeldin
Hoş buldum