Yahu halen şu canavarı köpek olarak görenler var. Yok sahipleri suçluymuş kötü eğitiyormuş falan. Yahu bu canavar aç kalınca sahibi bile parçalıyor. Pitbull besleyende ruh hastasıdır. Aklı başına kimse pitbull beslemez. Nerde elinde pitbull dolaşan biri görsem tipine bakıyorum tam bir at hırsızı serseri tip.
Ciddi cezalar verilmeli pitbull besleyenlere. Hele zincirsiz gezdiren davarları memleketine doğru çevirip sevmeli.
Çocuğun bacağından değilde boynundan tutsaydı o çocuk büyük ihtimalle rahmetliydi. Allah korumuş.
Canavar köpek yoktur, canavar sahip vardır. Aynı insanlar gibi. Sizce insanların annesini babasını öldürdüğü haberler mi fazladır, yoksa köpeklerin sahibini öldürdüğü haberler mi? Kaç tane pitbul besleyip pitbulların canavar oldukları kanısına vardınız? Aç kalınca hırsızlık yapıp adam öldüreni duydum. Cinsel açlığı olunca tecavüz edeni duydum. Eğer köpekler her aç kaldığında saldırsaydı, sokakta yürüyemezdik. Yanlış bilgi, köpekler aç kalınca saldırmaz. Saldırgan yetiştirilen bir köpeğin saldırması için aç kalmasına gerek yoktur. Aynı bir erkeğin eşini öldürmesi için aç kalmasına gerek olmadığı gibi. Adam yemeği beğenmiyor eşini öldürüyor. Şimdi siz bu durumda her erkeğe canava diyebilir misiniz? Pitbullar genetik olarak diğer ırklardan daha güçlü doğarlar. Cahil insanlar yüzünden tek istismar edilen suçu da budur. Aynı erkeklerin kadınlardan biyolojik olarak çoğunlukla daha güçlü olması gibi. Şimdiye kadar erkekler tarafından öldürülen kadınların öldürülme sebeplerini buraya sıralasak karakter yetmez. Ya insanla hayvanı nir mi tutuyorsun diyenler olacaktır. Madem insanla hayvanı bir tutmuyorsun, o zaman bütün pitbulları da bir tutma. Ben sana bebeklerle iyi anlaşan bir pitbull gösterebilirim (
https://youtu.be/gScRFYOTR1o), sen bana dünyadaki tüm pitbulların canavar olduğunu gösterebilir misin? Ha diyorsan bu haber bak kızı pitbull parçalamış, ben de sana amcası tarafından tecavüze uğramış, babasının bir anlık cinneti yüzünden öldürülmüş(bak yine erkek) ve hapis bile yatmamış (
Leyla Aydemir) haberleri gösterebilirim. Ben kısaca genelleme yapma, onlar Allahın sessiz kulları, nasıl öğretilirse öyle davranıyorlar, şuç sahibin demek istiyorum.