Sa hocam öncelikle emeğine sağlık. Şimdi ben bu scripte birkaç yeni özellik eklemeye çalışıyorum ama 1 tanesinde başarısız oldum. O özellik para yatırma değilde PARA ÇEKME özelliği. Yani müşterim siteden kalan parasını çekme talebi oluşturduğu zaman ben ona ödeme yapacağım.
Şimdi üye girişi yapınca yukarıda Para YATIRMA kısmı veya Add Balance var ben onun yanına aynı kodu alarak yani şunu bir alt satıra ekledim ve yeni bir link oluştu herşey süper: <li class="nav-item <?php echo $page == "add-balance" ? "active" : ""; ?>"><a class="nav-link" href="./add-balance"><i class="fas fa-money-bill-alt mr-2"></i><?php echo lang("addBalance"); ?></a></li>Ama üstadım o add balance olan phpdosyasından aynısını kopyaladım yeni bir syfa oluşturdum withdraw.php diye , yukarıda eklediğim koddan da hepsini withdraw yaptım (ayrıca dil kısmındanda düzenledim herşey güzel) ama linke basınca oluşturduğum withdraw.php sayfası açılmıyor ben sadece içinde düzeltmeler yapmak istiyorum.
PAGE NOT FOUND! sayfası geliyor. halbuki dosya var.
Nasıl yapabilirim?
Application/Config/Routes.php dosyasından önce withdraw diye bir route oluşturacaksiniz.
Application/Controllers/Panel.php dosyasından withdraw diye metod oluşturacaksiniz.