Ben kendi projemi yapıp hocaya sunduğumda kurumsal firmalara web sitesi satıyordum. Kendi projemi ilk haftadan hazırlamıştım. Son haftalarda benden rica edenlere de boş göndermemek için kötü scriptleri kurup vermiştim. Onlara +90 verdi cinsiyetlerinden dolayı. Ben 70 almıştım. Bu notu veren eski bir imamdı. Nesne tabanlı programlama derslerine girse de web sitesi ödevi verebilecek kadar deha olduğu için kendisine bir şey diyememiştik. Diğer web sitesi ödevinde başka bir hoca da sadece fenerbahçe logosu koyanlara +50 puan vermişti. Bu ülkede adalet gözetmek için önce insanların düzelmesi gerekiyor. Her sene bu gibi durumlar için öğrencilerin umudu kırılıyor. Düşünsenize 18-19 yaşındaki gençler bir hayal ile üniversite kazanıyor ve karşılaştıkları tablo bu. Sonra 2000 bilmem kaç senesinde muasır medeniyetler seviyesine çıkacağımız zannediliyor. Biraz dolmuş olabilirim Öğrencilik zor vesselam. Bu yüzden forumda elimden geldiğince öğrencilere iş vermeye çalışırım. Diğer iş verenlere tavsiye ederim.