Abdlsmt! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saldırmayacağına nasıl garanti veriyorsun?
Sorun da burada zaten, şikayet etsen de ilgili merciler ilgilenmiyor. Yoksa yasak olan bir ırkı nasıl aşılayabiliyorsun?
Ben şunu diyorum şöyle bir tabu var. Bakıcı kötüyse, köpeği de kötü olur. Ama bully cinsi pitbullarda böyle bir kural yok. Saldırır, öldürür.
Garantisini nasıl veriyorum şu şekilde veriyorum , mahallede 7-70 beni tanır , onun benim köpeğim olduğunu bilir üstünde patron yazılı ağız ve çenesini kaptan korumalık ile salarım genellikle.

Hemen onu bir veteriner hekim arkadaş varsa cevaplasın tedavi hakkı yada aşı hakkı meselesini , sana kalsak ölsün gitsin köpek ama neyse tartışmıcam açık görüşlüyüm empati yapabiliyorum en azından kin ve nefret ile mesajlara cevap vermektense nazik ve edepli bir dilde cevap vermek istiyorum.

Sen beni ne kadar tanıyorsun ki karakterimi tipimi yetiştirme şeklimi köpeğimi saldırıyor diye suçluyorsun ?

İyi eğitimliden anladığın nedir ?

Diğer kötü yetiştiren bully sahiplerinden banane , hiç bully bir cins köpek besledin mi ?

Yatağında beraber yatıp beraber kalktın mı ?

Gezdirme götürmek istediğinde o evin içinde yada bahçede koşuşturduğu heyecandan sevinçden zıpladığını gördün mü ?

İşte bu sizin gibi burda etiketleyemediğim bir çok insanın düşüncesi şey ;

Pit alayım saldırgan yetiştiriyim süt veriyim ayakları çaprazlaşırken kasları çıksın , siyah odalara kapatıyım kayışla döveyim , köpekleri boğuşturayım , kulaklarını keseyim , bana itaat etsin ws

Peki hiç mi başka besleyen yok bunun dışında varrr!!

Bully - terier farketmez hiç bir pitbull ısırdım mı bırakmaz cinsiyet yada ırk ayırmadan..

Ama sen ona adam gibi eğitim verirsen büyüğü küçüğü çocuğu yaşlıyı nasıl davranıcağını öğretirsen sevdirerek içinde sevgi aşılarsan kimseyide ısırmaz kimseyede zarar vermez.

Şu an zahire pazarı etrafında turluyordur , belki rıfat abimiz var burada balıkçılar var onların ordadır rıfat abi sabah 2-3 balık atar önüne baktı yiyemiyor korumasını çıkartır yedirir kapatır tekrar

Sizin zihniyetinizi böyle insanlar düzelticek ve inanıyorum ki 2 gram da olsa sevgi ile herşey yoluna girer

Tek sinir olduğu mahallede (ikinci kedi olan resim) garfielld var ona tav onunla uğraşır birde köşede horozlar var kazlarla onlar bazen sinir ediyor onu geri kalan herşeyi serbest yapıyor geziyor tozuyor esnaf saolsun gözkulak oluyor 11 senedir buradayım 3,5 senedir bir sikayet eden yada çekinen duymadım görmedim

https://hizliresim.com/SPMOoS
https://hizliresim.com/9H77l5