Evladı olanlar başka konuşuyor, olmayanlar başka aslına bakarsanız. Yukarıda arkadaşlar genelleme yapmış ben yapmayayım (% olarak fikir üreteyim), gördüklerimi yazayım.
1.si pitbull besleyenlerin %99'u at hırsızı tipli ve illaki boynunda, kolunda veya günlük olarak gösterebildiği yerde bir dövmesi var.
2.si pitbull besleyenlerin %99'u piskolojisi bozuk delikanlılardan, atarı gideri seven kovboylardan oluşur.
3.sü pitbull besleyenlerin %99'u evlat sahibi değildir, empati yeteneği sıfırdır, candan öte can vardır bugün evladınız olmayabilir ama yarın Allah verdiğinde şu habere gözünüzden yaş gelmiyorsa, ne bileyim..
1 yaşında kızım var 2 gündür gece ateşi 40lara çıkıyor acile gidiyoruz, başında sabaha kadar nöbetteyim, eşim desen öyle, belki 2 gündür yemek yemiyorum acımdan, ben burada bu köpeği savunanların %99'luk kısımda değil de %1'lik kısımda olduğunu içimden gelerek diliyorum.
Ve bu gibi olaylarda köpeğin sahibi genel olarak karşı tarafı hala tehtit etme cürretini gösterebiliyorlar %99'un içerisinde olduklarından dolayı, inşallah kızçenin de babasının da acısı diner de kör kurşuna giden olmaz.