EmreMemis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba. Seo uyumlu makale konusunda şu program vs gibi bir önerim maalesef yok. Seo konusunda biraz araştırma yapıp mantığı kavrayıp daha sonrasında ise makalelerin nasıl şekilde yazacağınızı anlıyorsunuz. Makaleleri sizden alan kişiler ise genel olarak sitelerinde adsense odaklı kazanç sağlayan veya sağlamak isteyen kişiler. Tabii seo uyumlu makale yazarlığı forumda bence bazıları tarafından yanlış anlaşılıyor. 300 kelimelik makalede 30 adet anahtar kelime isteyen müşteri var ve bu işi alan yazar gerçekten seo'yu biliyorsunuz diyor. Aynı yazar kendi sitesinde de aynı tarzda yazılar yayınlıyor. Sonra neden sayfalarım index'lenmiyor veya sayfalarım spam'a düştü yardım edin gibi konular açılıyor. Ben de sizin ve forumda bir çok hocamın da yaptığı gibi makale yazarlığı hizmeti sağlamaktayım. İşi teslim almadan önce açıkça belirtiyorum; Seo uyumludan kastınız nedir ? Bu soruyu sorduğumda potansiyel müşterilerim beni bilmiyormuş gibi sanıyor fakat karşılaştığım bu tarz durumlar yüzünden sorduğumu bilmiyorlar Neyse hocalarım başınızı ağrıttım gece gece. Herkese iyi geceler ve sağlıklı günler dilerim...
Ekleme yapmak istiyorum
SEO uyumlu içerik denilince aynı anahtar kelimenin 3-5 kere kullanıldığını sanan bir güruh da mevcut maalesef... Tespitlerinize katılıyorum, bizzat tecrübe etmekle beraber bu tür kriterlere (!) uygun yazmadığımız takdirde kalitesiz yazı yazdığımız da öne sürülebiliyor