haysebeyse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saygıdeğer hocalarım bu konuda yapılabilecek pek bir şey yok gibi ya da varsa da biz bilmiyoruz. Sayfaların para kazanma ihlali neye göre düzenleniyor bilmiyorum fakat benim yaptığım ara ara sıfır sayfa açıp belli bir süre paylaşım yapmadan beklemek. Eğer sayfada hiç ihlal görünmüyorsa o şekilde devam ediyor ve kolay kolay özgün içerik hatası almıyorsunuz. Yani elinizdeki sayfalar için bir şey söyleyemem (Ben de aynı durumdayım) ama yeni sayfa açıp kenarda bekletmek en doğrusu.
Aynen hocam itiraz etme şansımız bile yok. Ben özgün çalışacam ama sayfalarımın para kazanması kapalı olduğu için şevkim kırıldı. Yani facebook müsade etse bir şeyler yapacağız ama karşımızda muhatap bile bulamıyoruz, itiraz edemiyoruz, derdimizi anlatamıyoruz. Sözde facebook video işinde youtube ye rakip olacaktı, bu şekilde mi rakip olacak! Eğer youtubeye rakip olmak istiyorlarsa öncelikle içerik üreticilerin dertlerini, sıkıntılarını dinleyip çözüm yolu bulmaları lazım. Bir çok forumda gördüm özgün video yükleyen adamların bile para kazanması kapalı, herkes bu dertten muzdarip. Lafın özü facebook video işinde büyümek istiyorsa içerik üreticilerine kolaylıklar sağlamalıdır...