Arkadaşlar, hepimiz biliyoruz ki bu adamların amacı samimi olarak hak aramak değil, bunu sadece kullanıyorlar...Paragöz oldukları tepki veren insanların çığlıklarından da belli. Kaç kişi okudum siteyi kapattım davayı çekin diye adeta yalvarıyorlar...Böyle hak arama olmaz! Ben inanıyorum ki gelen tepkilere bakıldığında açılan davaların yüzde 90'ından fazlası hakkaniyetli değil...Ama adamlar gözlerini o kadar karartmışlar ki "sökülün paraları!" dercesine berbat bir tutum içindeler...İşin iç yüzünü bilmeyenler ise safça "madem adamların karikatürünü kullandınız o zaman onlar haklı" diyorlar..Haklılar da istenilen paralar ve kullanılan yöntem bir sanatçının hak arayışı ile bağdaşıyor mu? Ama kabahat bu adamların eline yasa ile beyzbol sopası verenlerde...Açılan davaların yasal bir dayanağı olabilir ama ahlaki bir dayanağı asla yok...Her google reklamı olan site ticari değil..kazanılan paralar(!) ortada...Erdil Yaşaroğlu'nun kıytırık karikatürleri kendisini abat etmiş mi ki sitesinde bir iki tanesine yer verenleri abat etsin!
Ekşi Sözlük'te Erdil Yaşaroğlu'nun geçmişte yediği haltları anlatan çok çarpıcı entry'ler var..Okuyun, görün hünerlerini...

https://medyabey.com/yuzlerce-telif-...-ortaya-cikti/