Sizin ne yapacağınızı, ne kalitede yapacağınızı, konuya ne kadar hakim olduğunuzu bilen biri bu soruyu cevaplayabilir, e tabi bu da yine siz oluyorsunuz.
İşi bir arkadaşa vererek yazılım kısmını çözebilirsiniz, teklifleri toplar değerlendirirsiniz ama bu şu demek değil; ortalama maliyet xxxxx, o zaman ben de xxxxx diyeyim, bu yanlış.
Teklifleri değerlendirir, işi bir başkasına yaptırır, sizin yapacağınız diğer işler için de bir maliyet belirler toplam proje maliyetini çıkarırsınız.
İş istediğiniz kalitede olur olmaz o da sizin değerlendirmenize, seçiminize bağlı değişecek fakat şunu söyleyebilirim; 1000 TL, 5000 TL, 10000TL bu fiyatlara e-ticaret olmaz. Birde özgün tasarım olacak, mümkün değil. Yaparım diyen çıkmaz mı, elbette çıkar, 1000TLye 3 tane yapan da çıkar. Ama önünüze gelen "şey" nedir, ona birşey diyemem.
Öncelikle cevap veren herkese teşekkür ederim,
Şimdi hocam her şeyden önce yazılım ve tasarım kısmını tamamen ben yapacağım zaten, ayrıca dediğiniz gibi 1000 - 10000 arasına e-ticaret sitesi olmaz gibi bir algı gözümce yanlış bir pazar yeri kurma peşinde değiliz sonuç olarak 5₺ ye de tavuk döner var 100₺ ye'de illaki tat olarak farklılıklar olacaktır ancak orada etkileyen faktör gelen müşteri potansiyeli müşterimin epi topu en fazla 200 kalem ürünü çıkar bunun içinde bu bütçelere uygun bir site yapılabilir. Bu durum birazda fiyatlandırma politikası ile alakalı bir durum işi kendim yapacağımdan dolayı maliyet düşük olacak tema yaptır yazılımı satın al gibi bir olaya girersek min 5-6k arası maaliyet olur zaten ancak daha önceden yayında olan böyle bir projem olmadığından dolayı referans amaçlı olarak fiyatı zaten 1 tık aşağıda tutacağım xml entegrasyonu vs gibi ileri düzey e-ticaret işlemleri olmayacak zaten yazılım içerisinde.