Sevgili üstadım merhaba, ben geçen sene forumdan bir arkadaştan bir test scripti satın aldım, bunu ek ödemelerle geliştirip tam istediğim kıvama getirttim. Profil sayfamız yoktu testi ziyaretçiler çözüyordu, üyelik sistemi getirdik, sonra üyelik sistemini ikiye ayırdık, öğrenci ve öğretmenler şeklinde. Öğretmenler kendi alanlarından grup oluşturma, gruplarına öğrenci kaydı yapma, sitedeki testlerden öğrencilerine test gönderme yapabiliyorlar. Bu grubu olan öğrencilerde öğretmenlerinin gönderdiği testleri görüp çözebiliyorlar, doğru yanlışlarını ve puanlarını görebiliyorlar. Velhasıl özellik çok.
Ancak gelelim sorunumuza; zamanla test sayımız ve online ziyaretçi sayımız arttı, özellikle profil sayfamızda çoğu özelliği deneme yaptığımız zamanlar kapatıyordum ki veritabanı hatası alıyorduk. Sistemin sorgulara cevap süresi çok uzamaya başladı, ana domainde 10bin dosyanın listelemesinde hiç bir sıkıntı yaşamazken bu test sayfamızın 300 adetlik listelemesi de epey uzun sürüyor. Kodlamada mı bir sıkıntı var onu da çözemedim.

Velhasıl gelelim sizin scripte, evet çok hoş görünüyor ama kendi test sitemizdeki özellikleri de kaybetmek istemiyorum. Demem o ki sizin script üzerinden mi olur bizimkinden mi olur yeni bir çalışma yapılabilir mi? Sizinkinden iptal edilecekler olur, bizimkinden eklemeler vs. skpe adresiniz varsa bir görüşme yapmak isterim.