Arkadaşlar olayı oldukça abartıyorsunuz. Forum ruhunda böyle şeyler vardır. Ben zamanında paylasimturkey.com adında forum kurmuştum insanlar ücretsiz bir şekilde binlerce içerik ekliyordu. Resimli anlatım videolu anlatım vsss neler neler. Şuanda binlerce liraya hazırlanan içerikleri ücretsiz hazırlıyordıular. Tek amaçları rank almak puan almaktı. Admin olduğum için mesaj atan methiye dizenler vardı. Moderatör olabilmek için hediye gönderenler benimle arkadaş olmak için herşeyi yapanlar vardı. Şuanda forumlarımda moderatör olup çok iyi yerlere gelen beni cebinden çıkaracak bir sürü arkadaşlarım var.

Yani özetle admini sevmek özenmek görev alma isteği bunlar hep olmuştur Yani bırakın gençler kendine bildikleri yapsınlar. Yeni üyeler hep yadırganıyor lütfen biraz daha anlayışlı olalım. Keşke 2005 - 2007 Forum ruhuna dönebilsekseydik.

@Coşkun Çetin; 2010 Yıllarında megatr'den hosting aldığımda beni direk arayıp bende diyarbakır lice'de askerlik yapmıştım. Özel olarak o dönemde bana yardımcı olmuştu kendisi hatıralamaz ama o zaman yaklaşımı ve ilgisi ile bugünlere gelmesine şaşırmıyorum