Arkadaşlar böyle konular olabilir. Emin olun
BEN bu tarz konuların son zamanlarda çoğalmasından hepinizden fazla sıkıldım. Fakat böyle konuların olması artık normal geliyor. Çünkü sosyal medya üzerinden bana yazan gençleri gördüğüm için olayın yabancısı değilim.. Bazen konuyu açan genç arkadaşlar olabiliyor, bazen öğrenciler, bazen yeni girişimci adayı arkadaşlar.. Böyle kişiler ister istemez merak ediyorlar. Yada kendilerince başarılı buldukları insanlardan bir temas bekliyorlar. Başarı arttıkça bu konuların açılma sıklıklığıda başarıya orantılı artabilir. Toplum olarak insanları LİNÇ etme olayını bırakmalıyız. 15 yıl önce gençliğin de vermiş olduğu düşüncelerle Radmin gönderdiğim özel mesaja cevap versin diye bende beklerdim

gayet normal. neden yadırgadığınızı, insanları linç etmeye çalıştığınızıı anlayamıyorum. Adam para istememiş doğum gününün kutlanmasını istemiş kötü bir şey değil bu. iyi ya da kötü niyeti düzgün ayırt etmek gerekli. Geçen gün maxiqeyik kategorisinde benimle alakalı konu açan kişiye kızdım mesela. herkes sizler gibi düşünmeyebilir. sizin gibi düşünmeyenleri linç etmeyin.
Örneğin; X Bir konu size mantıksız mı geldi? cevap yazmamak lazım. Bu kadar basit..
Bazı kullanıcılar saçma sapan konular açıyor, Bazı kullanıcılar da bu tarz konuları açan kullanıcılara haklı/haksız cevaplar yazıp dolaylı olarak kendilerince itibarsızlaştırmaya çalışıyor.
Benim güldüğüm konu ise beni tanımayan herkesin benim hakkımda yazdıkları
Bu arada Mutlu Yıllar.