Selamünaleyküm tırnak batması profesörü geldi
Yaklaşık 4 sene bu tırnak batmasıyla yaşadım doktor korkusundan dolayı. Hayatımda sadece bu tırnak batmasından dolayı 2 kez hastahaneye gittim.
İlk öncelikle tırnak batması gayet sağlıklı ilerliyordu derken tırnağın köşesinden et parçası vs büyümeye başladı okulda yanlışlıkla sürekli ayağıma vs basıyorlar ve ciddi şekilde kanama ve ağrı oluyordu. İltihaplanma vs oldu. Neyse 2. Senem de doktor tanıdığa tırnağı bedavaya çektirdik özel askeri hastahane de tırnak çekilirken baya acı çektim. Heh tamam derken gene tekrarladı. 1 2 sene daha aynı tırnakla yola devam ettim en son baktım parmağım gıdıklanıyor bişiler oluyor Bi bakayım dedim kurtlar var parmağımın içinde. Sıcak tuzlu suya koyup yumuşamasını bekledik. Abim kürdanla kurtları temizledi hastahaneye gittik melehem verdi ne oldu dedi parmağımda kurt vardı dedim batma oldu ne kurdu dedi kan kurdu dedim 😁 ne biliyim ne kurdu kurt işte neyse oda bir işe yaramadı en sonunda özel Ok meydanı hastahanesine gittim. 450 500 TL civarı bir para verdik. Lokal anesteziyle güzel parmağımı uyuşturdu 0 acı 0 his hiç birşey olmadı. Tırnağı da çekmedi sadece tırnağın köşelerini yani tırnak yatağını genişletti. Köşeleri de kazıdı bişiler yaptı o günden sonra düzeldi tırnağım. Bu arada tırnak batmanız yeni ve ilerlememiş ise plastik cerrahiler var hocam oraya gidin köşelere plastik birşey takıyorlar daha sonrasında batan tırnak oradan atıyor. Saygılarımla