Bu yorumu yazmak için 10 gün kadar bekledim. Olumlu olumsuz tüm görüşlerimi yazacağım.

İlk öncelikle yardımsever bir arkadaş kendisi.

Fakat adsense konusunda birçok kişiden az bilgisinin oldupuna eminim. Çünkü sitemizde istediği ayarlara yapıp, reklam yerleşimlerini yaptıktan sonra reklamlar çift gösterilmeye başlandı. Bunun üzerine sitenizdeki kodlarda sorun var denildi. Kodlarınızı kontrol edin falan... 15 senedir adsense kullanıyorum sonuçta az çok bilgimiz var ama asla otomatik reklam denemesi yapmadım..

Neyse arkadaşa otomatik reklamlardan olabileceğini kodlarda bir sorun olamayacağını belirttik. Ondan sonra otomatik reklam ayarlarında ayar yaptı gene olmadı vs.. En sonunda biz kurcalayıp ayar yaptık... Yani otomatik reklamla, sabit reklam arasındaki farkı çok bildiğine inanmıyorum. Belki vaktinden belki yoğunluğundan böyle bir durum yaşadık.

Onun haricinde, hiçbir bilginiz yoksa arkadaştan yardım alabilirsiniz. Fatura kesiyor. Elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyor. Hangi reklam tipinin daha çok kazandırdığını bilmiyorsanız, kural ihlalleri konusunda bilginiz yoksa destek alabilirsiniz.

Teşekkürler..