Arkadaşlar photon kullanarak bir online oyun planlamaktayım. Biliyorsunuz ki kodlamada istenilen her şey yapılabilir ama 1 ayda ama 1 yılda, bu konuda süreci kısaltmak amacıyla yardımlarınızı ve bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

Bazı siteler mevcut sanırım codecanyon gibi yerlerden birkaç oyunun projeleri paylaşılmış. Flappy Bird gibi bir oyun yapılıp paylaşılmış örneğin. Buradaki kodları incelemek, insanların neyi nasıl çözümlediğini görmek sizi çok daha ileriye taşıyor. Bir çözümün birden fazla yolu vardır.
Unity Photon her ne kadar gecikme sorununu çözemesem de, online oyun için kullanmak istediğim bir sistem. Ancak kayda değer İngilizce veya Türkçe kaynak bulmakta zorlanıyorum. Mevcut, büyük veya küçük fark etmez ufak bir oyun dosyası olsa, burada online oynamak için nasıl bir sistem, kodlama kullanılmış görsem bu beni çok ileriye taşıyacaktır.

Sizlerden böyle mevcut photon kullanılarak oynanmaya hazır bir uygulama mevcut mu, bulabilir miyim bu konuda yardım veya bana yol gösterecek bilginiz varsa onu rica ediyorum. Dediğim gibi amacım sadece neyi nasıl kodlamışlar görebilmek. Bu ufak yardım benim için çok etkili olacak tutunabileceğim her türlü desteğe ihtiyacım var.