Kendisiyle zamanında telefon ile görüştük, görüntülü görüştük. İşveren ilişkisiyle değil arkadaşça yaklaştık, ulaşamadık diye bütün çalıştığı firmalara telefon edip kendisini sorduk. Elimizde olan projenin ufak bir kısmını kendisine bıraktık diye bizi koskoca projeden edecek duruma sokmuşken kendi iş yükünü ve sunduğumuz iş planını başka bir tarafıyla okuyup "siz benimle dalga mı geçiyorsunuz dediğiniz işi yaptım. Benim r10dan uzaklaştırmamı sağlayarak 3 aylık çocuğumun rızkını kestiniz. Sözde hosting firmasısınız bir boktan anladığınız yok " gibi çocukça itham ve hakaretlerde bulundu. Halbuki onu uzaklaştırarak burada çocuğuna iş yaparak ekmek götürmek bir çok insanın işinin baltalanmasına engel olduk. Hukuksal sürece gitmememizin tek sebebi 3 aylık çocuğu.Allah akıl fikir versin böyle kişilere. Allah ıslah etsin.
PHP ile basit işlerinizde bir öğrenci olarak ücretsiz yardımcı olayım. Ne olursa olsun iyilik yapmayı bırakmayalım asla
Bu çocuk, zamanında
@Dr.SEO; abinin hakkında forumda prim kasmak için illegal linkçi diye şikayet konusu açmıştı. Dr.SEO abi de banlı ancak bu çocuk d0landırıcılıktan banlandı,
@Dr.SEO; istediği zaman anlaşmazlığı giderip foruma dönebilir. Aradaki fark diyelim.
https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...ayetciyim.html
Hocam ayrıca, Eskişehir'deyse 2 yıl kadar orada yaşadım. Espark AVM ve civar tarafları iyi bilirim, bağlantılarım sağlamdır. Alkol falan da kullanıyorsa arkadaşlara bi sordurabilirim sizin için, ulaşılabilecekse ulaşılsın. Yine ayrıca yasal işlemler için ihtiyacınız olursa avukatıma yönlendirebilirim. Suç duyurusu + icra takibi her koldan hakkınızı arayın. Hibe ederseniz, soğuk su içersiniz. Böylelerinde vicdanın esamesi olmaz.
Sonu Seyyit gibi olur umarım.
edit: imla
Hocam bunu hakaret vs. Bağdında söylemiyorum yanlış anlamayın. Bu enayiliktir.
Bu iyilik değil başka bir şey. Yazmayayım daha iyi.
Bence iş ilişkisi iş ilişkisinden öteye geçmemeli anlaşmaların dışına çıkılmamalı. Tamam insanlık yardım etmeyi gerektiriyor ama genelde şuyum yok buyum yok diye dilenenlerin hepsi duyguları sömüren yalancılar oluyor. Sokakta dilenenler de öyle siz 1 lira 2 lira vererek içinizden iyilik yaptığınızı düşünüyorsunuz ama adam sizin akşam evde yediğiniz yemekleri çöp diye yüzüne bakmaz her akşam en pahalı restoranttan yemeğini söyler dev ekran televizyonunun karşısında keyfine bakar. Siz ona muhtaç diye yardım ettiniz ama sizin ondan daha çok yardıma ihtiyacınız var emin olun
Hiçbir müşterimi mağdur etmedim. 1 istiyorlarsa 2 yaptım. Valla insanlar çok nankör parayı kaybetmenize üzülmedim yapılan muameleye üzüldüm bir tek.
Geçmiş olsun.
Ben insanlara iyilik yapmayı bıraktım, Hayvanlara iyilik yapmaya çalışıyorum insanlar nankör çünkü. Bu ülkede iyi insanlar Enayi gibi görülüyor.
Geçmiş olsun hocam. Ar namus terimleri günümüzde artık çok az kişide kaldı. Sorsan herkes öyle ama gerçek desen bambaşka.
Savcılık suç duyurusu sizin sadece aklen rahatlamanızı sağlar. İlamsız icra takibi yaparak banka hesaplarına haciz koyarsanız eli kolu bağlanır.
Selamlar ben sizi aradım sanırım anlattığınız hikayelere göre telefonda sizinle konuşan kişi bendim
Size dikkat edin dedikten sonra yardım etmeye devam mı ettiniz ? Gerçekten ?
Ben bu arkadaşı ilk patlatan kişiyim. 600 - 700 TL de bana geçirdi kendisi

İstediğin konuda istediğin yere imza atarım şikayet konusu için
Hatta bunu arkadaşı tanıyan kişilerinde telefon numaralarını biliyorum. En son benim işimi bu sitede aktif üye olan @kahya diye bir arkadaş ile birlikte çalıştığını falan söylemişti bana dahasıda var. senin sitenin altına birinin ajans bilgilerini yazmıştı o kişide tanıyor bu arkadaşı
hocam bu taktiği yine r10 da hatırlıyordum ALLAH cc niyetinizi hayrınızı kabul etsin ama kötü insanlar yüzünden iyiliğe küsmeyin iyilik yap denize at balık bilmezse HALIK cc bilir
Acırsan acınacak hale düşersin!!
Para kazanan kişi o, onun sizin etrafınızda dönelemesi gerekirken siz onun etrafında dönelemişsiniz. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. İyi olarak yapılan bir şeyin karşılığı bu olmamalı. Deli olur. Sinir krizi geçirir. Etini ısıra ısıra kopararak ortadan kayıp eder. Uyumaz, gözleri kan çanağı olur. Kısacası bu tür bir olay beni tımarhanelik ettirir.
Geçmiş olsun hocam.
Bir proje için 10.000TL gözden çıkarabiliyorsanız daima profesyonel iş yapan veya kurumsal kişilerle çalışın. Sağlam bir temelle başlayın. Profesyonel kişiler size kira parasından, ailesinin ekonomisinden vs. bahsetmez. Başlangıçta ve sonda ne kadar ücret alınacağı belirlenir işe ona göre başlanır. Tahmini bir süre belirlenir vs. Sizin işin başlangıçta nereye gideceği belliymiş. Üzüldüm adınıza. Çok geçmiş olsun.
Verdiğim Trendyol linklerini adresime gönderdikten sonra her gönderdiğiniz ürün başı 2 haftalık içerik işlerinizi üstlenebilirim
Şaka bir yana çok geçmiş olsun hocam kimseye güvenmemek, sırtını yaslamamak lazım bu hayatta. Umarım zararlarınızı karşılarsınız fazlasıyla bol şans dilerim yasal süreçler için..
hocam bi yandan acımış bi yandanda tahminimce karşıdakinin dili güzelmiş.
Bazı insanlar öyle bi kandırıyorki şaşakalırsınız

geçmiş olsun hocam o para az zor döner gibi ama yine bi yerden çıkar gelir o miktar.
Arkadaş 10K TLye kendine Ömürlük Kurumsal Alırdı, Utandıım bu Karaktersizin Adına... Keşke Kendini Bu Kadar Yer Dibine Sokmasaydı.. Hayatımda Gördüğüm En Eliaçık insansın, umarım
Allah-u Teala Bunları Görürde Zararının 20-30 Katını Sana Verir
Kibarlık, efendilik ve iyilik. Bu ülkede sahip olunmaması gereken 3 karakteristik özellik. Eğer 3'ünü de taşıyorsanız, enayinin aptalın tekisiniz herkesin gözünde. Ne yazık ki çok kez yaşadım.
Hayatta en korktuğum şeylerin başındadır arkamdan kötü olarak konuşulmak ve anılmak. Bir kaç kere o psikolojiye girdim, yanlış anlaşılmamdan dolayı neyse ki düzelttim ama bir o kadar ömrüm gitti.
Yanlış anlaşılmaktan çok korkarım, insanlara hep iyi olmaya çalışmaya çalıştım. Sizlerde çok iyi kalpli ve merhametli olduğunuz çok belli.
Giden gitsin, o sana fazlasıyla dönecek hiç merak etme.
Hocam neden diye sordum kendime bir an.. Geçmiş olsun
Eee herkes özkan mı
Hocam hata tamamen sizde.
Bazen insanın basireti bağlanıyor hocam içten içe bir dümen bir terslik olduğunu anlıyorsun ama kondurmuyorsun. Çok geçmiş olsun umarım hukuki yoldan maddi manevi zararınızı karşılarsınız.
Geçmiş olsun öncelikle. Ama size şöyle diyeyim. Eğer birisi bir iş yapıyorken şuraya şu ödemem var, kiram gecikti, çoluk çocuk aç, bilgisayar bozuldu yenisini alamıyorum vs demeye başlıyorsa bilin ki arka da bir üçkağıt dönüyordur. Ha böyle diyenlerin belki 100 kişiden 2-3'ü dürüsttür gerisi yalan dolan.
Herkesin belirttiği düşüncelerine teker teker cevap vermek isterdim fakat 2 gündür foruma girmemiştim, bu sırada çok fazla yorum gelmiş.
Desteğiniz ve ilginiz için hepinize teşekkür ediyorum. Kendisi konuyu takip ettiği için şu an beni arıyor fakat bu seferde ben engelledim