canınızın istediği firmaları paylaşıyorsunuz bana kalırsa. listede 1 yıllık bile olmayan firmalar var. ne kadar iyi olursa olsun. listenizde adam gibi hizmet veren bazı az bilinen firmalar hiç yok. konu altına önerildiği halde listeye almadığınız daha kurumsal firmalarda gördüm. bence stripe konusunda bilgi verebilirsiniz. ayrıca bakın şu firmalar da var diyebilirsiniz. konu sizin tekelinizde değil ise mesela bir başka arkadaş veya ben daha genel bir konu açabilir öyle değilmi? sizden izin almak gerekir mi?
(öyle bir yazmışsınız ki, sizin tekelinizde gibi. paylaşımınıza katkıya bile müsade etmiyorsunuz. ben biraz rahatsız oldum. sürçi lisan ettiysem affedin.)
Estağfurullah, haklısınız tabi. Ben alıntıladığınız mesajdaki hocamızı Stripe tavsiye konularına etiketlediğim için o şekilde esprili bir cevap verdim. İlk mesajımda belirttiğim üzere:
Teşekkür ederim

bende çok araştırdım bulduklarımı paylaşıyorum
Sadece araştırıp kendi bulup gördüklerimi
bizzat firmalarla konuşup ekleme yapıyorum, Stripe'a yer vermeme sebebim ise Türkiye pazarına çok sıcak bakmamaları ve lisanslı bir kuruluş olmamasıdnan dolayı yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın. Ayrıca listedeki çoğu firmayı kullandığım için kendi yorumlarımı katarak bir liste hazırlamaya çalışıyorum tabi konu içerisinde tavsiye isteyen olursa da yardımcı oluyorum. 2-3 yıldır faaliyette olmayan ama listede yer verdiğim firmalar ise forumda bulunmakta ve kendileri ile konuşup tanıştığım çalıştığım için ekledim (shopinext gibi) bunu da açıklama kısmımda belirttim.
Ayrıca Stripe kendi sitesinde Türkiye'ye ver vermemiş iken ( bkz:
https://stripe.com/global ) benim konumda Stripe'ı tavsiye etmem çok doğru olmaz diye düşündüm.