quantumland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Arkadaş böyle bir soru sordu, Herkesin Bilgilenmesi için Yazıyorum; ATM de Dolar - Euro - GBP çekimi varsa (bunu cep şubesinden öğrenebilirsiniz) Mesela Enpara.com da yazar haritada. Döviz çekmeniz daha mantıklı TL çekmeyin.

Çekerken TL isterseniz Kayıbınız olur %8 kadar. Dolar - Euro - GBP çekin Bankadan yada Dövizciden güncel kura yakın bozarsınız. Eğer bakiyenizden 200 Dolardan yüksek tutar çekmek isterseniz ATM reddebilir. Reddetme Başına 1 GBP - EUR - USD karttan çekilir. Bu kesintiler Bankaya ve Payoneere gider.

Veya aynı tutara denk Bozum yapabilirsiniz, Bankaya dekont olarak işlem vs istemiyorsanız BTC veya kripto da gönderim yapabilirim. İşlem geçmişi vs olmaz böylelikle.

Not En son yakın zamanda 1-2 ay önce denediğim de böyleydi, fakat değişebilir. Tabii Pek Çok Bankaları Deneyerek Bu sonuçları yazdım.
Bilgilendirme için teşekkürler Çekmek istediğim tutar düşük olacağı için %6 - %8 vs pek fark etmiyor. Genelde Payooner Kartımı Pos ve internetten Alışveriş olarak kullanıyorum fazla nakite ihtiyacım olmuyor. Olsada 100-200 dolar felan çekerim herhalde.