Bu konuda birseyler yazmamak istiyorum ama sonuc itibariyle,
Baskasina (bana) ait bir alan adini sikayet ederek elinden almis bulunuyorsunuz.
Dedigim gibi yasal mi ? EVET YASAL
Etik mi? Kisiye göre degisir.
-
Bunun etik oldugunu kendime kabul ettirebilsem (ki kendimi biliyorum hayatta kabul etmem) cok domain görüyorum proje hayatina gecirilmemis ama gidip sikayet edemiyoruz.
Domain sektöründe biz birbirimizin kuyusunu kazmak yerine, destek olmaya calisiyoruz.
Bu domain panelimde iken buradan birkac arkadasa gelistirmek icin yazismalarimiz bile olmustu ama gidip sikayet edip alinacagi aklima gelmemisti.
Proje yapilmamis olmasi, sizlik bir konu degildir. Domainin bos olmasi sizlik bir konu olurdu.
-
Yapmayin, kimsenin emeklerini, uykusuz gecelerini, zamaninin bu kadar kolay elinden almayin.
"onlar verdi, hakli olmasam vermezlerdi" sözü evi haczedilmis vatandas gibi kalanlar icin birsey ifade etmiyor.
nic.tr nin buna izin veriyor olmasinin yasal dayanagi var ama sizin de etik degerleriniz olsun.
Hosting kaynaklı sorunun varsa o kadar da emek veriyorsan arkasını kolla hacı abi yazdıklarını okuyorum karşı taraf sana güzel güzel durumu izah ediyor halen öyle emeğim vardı böyle emeğim vardı emeğine bu kadar önem veriyorsan dikkatli bir şekilde arkasında dursaydın bu adam ne yapabilir yani?