Merhaba, İki ay önce şu konumda :
Polis yeni kapattığım dizi sitem için aradı.. bahsettiğim filmle alakalı uzun zamandır uğraşıyorum, kısaca özet geçeyim
TR domainle yarım yamalak bilgimle girdiğim dizi sitesi işinde uyar-kaldır yazısı koymama rağmen (uyarmak zorunda olmadıklarını biliyorum) davaya verildim. Karşı tarafla-uzlaşmacıyla konuşuyorum, sınav haftam, korona olduğum zaman hep kafama taka taka psikolojik olarak mahvoldum.
O kadar konuşmamıza rağmen başta 15 bin TL taksitle 13 bin TL nakit deyip gram indirim yapmadılar. Öğrenciyim 5 Bin TL verebilirim dedim fakat küstahça konuşup sıkıştırıp daha da beni zor duruma sokup mahkemede fazlasını alacağız diyorlar. Bugün tekrar konuştuk ve 10 bin TL'ye bile indirmediler. Ne yapacağımı bilmiyorum avukatla konuşacağım yarın ama bir bilgisi olan yardımcı olabilecek deneyimlerini aktarabilecek var mı? Mahkemeye gideyim mi? Ne kadar zararla çıkarım bu işten? Etkin pişmanlığım var siteyi kovuşturma haberim olmadan kapatmıştım. Şimdiden okuyup en azından yardımcı olmaya çalışacaklara teşekkür ediyorum.