Şuan herkes eğitmen reklam veren vs seo uzmanı oluyor. Başarı olabilmesi için bir markayı büyük bir yere getirene seo uzmanı marka danışmanı derim. İşsizlikten kolay para kazanmak için google bilen seo uzmanı oldu. Piyasada en bilinen %99u ezber şeyler biliyor. Adamların genelde kitlesi işi bilmeyenlere sıfır bilgili olanlara eğitim satmak hedef kitle bu.
Maalesef durum anlattığınız gibi. Yahu herkes mi seo uzmanı oluyor. herkes mi eğitmen oluyor. Yani ortalık resmen bilgisiz insanlarla dolu. Sadece kendilerine bir ünvan aramanın peşindeler gibime geliyor.
Merhaba,
hocam uzman olmak, okul bitirip diploma almak veya sertifika almak ile olmuyor. Genel olarak alaninla ilgili bilgi sahibiysen, gelen taleplere olumlu cevap verebiliyor ve cozum uretebiliyorsan. Sen bu isi yapabiliyorsun demektir. Uzman yazilmasinin cok bir anlami oldugunu da, uzerine dusulmesi gereken bir konu oldugunu da dusunmuyorum.
Maalesef ben takıyorum, mesela "UZMAN" ünvanı alabilmek için insanlar onlarca sınava giriyor, yıllarca hazırlanıp tez yazıyor. O tezi gidip sunuyorsun, tezin kabul olacak mı, olmayacak mı? Yani çook büyük emek ve uzun bir süreçten geçiyorsun.
kuantum eğitmeni bir influencer ım.
işbirlikleri için DM.

Durum bundan ibaret.
Eğer varsa Konya'da ise bize çalışma arkadaşı lazım
Bol şans, umarım bulursunuz.
Beni deli eden de 15 yaşında sabilerin Amazon seller olup millete ücretli danışmanlık vermesi.
Ahh evet evet, aslında bu kategoriyi de eklemem gerekirmiş. İnsanın nefesi kesiliyor artık.
Ben de uyku uzmanıyım. Bi yattım mı tam 12 saat uyurum. Nassı?
En güzeli sizin uzmanlığınız. İşinizde epey başarılı gözüküyorsunuz, bol şans.