Online işlemlerden Teknik Bilgiler bölümünde Fiziksel Durum (VAE)'de ne yazıyor ya da profil seçim ekranı var mı?
Sitelerindeki durum aşağıdaki gibi, sanırım siz yanlış anlamışsınız. Bir de şöyle bir durum var, kaç ay oldu bilmiyorum ama yüksek hız için 10 TL fark almaya başladılar. Yani siz 1 sene önce falan görüştüyseniz aslında doğru söylüyorsunuz fakat ne kadar oldu bilmiyorum ama 10 TL artış geldi ve hızlar da yükseldi.
Bir
Fiziksel durum açıksa vaedir kapalıysa yapadır hocam.Sizinki vaedir yapada 35mbps alan kişiler çok nadir ve onlar tek paket 100mbpsye kadar destekliyor.
Sanırım yeni bir müşteri temsilcisine denk gelmişsiniz böyle bir sorun oluşmuş
Vay be. Ben bunları yeni öğreniyorum. İlk defa duydum bilmiyordum. Şimdi iş yerinde yim. Teknik bilgiler sayfasına girince iş yerimin bulunduğu internet bağlantısına göre bakıyormuş. Akşam eve gidince bilgisayarda deneyip bakacağım. Telefonda ki bayana da o kadar söyledim destekleyen şeyi niye vermiyorsunuz diye. Böyle söyleyeseymiş iyimiş

Valla çok teşekkür ederim arkadaşlar. Akşam eve gidince son bir kontrolü yaparım ama dediğiniz gibi VAE'dir bencede o zaman.