Ieader adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aranma olayından bende hoşlanmıyorum. Karşı taraf sadece o kişi ile konuşuluyor zannediyor. Fakat birden fazla kişi ile aynı anda konuşuyor halde olunabiliyor bu sebepten dolayı mesaj daha hızlı ve sağlıklı. Aynı zamanda mesaj ile yapılan görüşmelerde kimin ne söylediğine hızlı bir şekilde geçmişe dönüp bakılabiliyor.
turbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece soru sormak için telefon numarası isteyenlere, ben telefoon numaramı dahi vermiyorum. Çok fazla gereksiz sorulara maruz kalınıyor. Esnafız alttan alıyoruz ama bir yere kadar.
kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En uyuz olduğum şeylerin başında geliyor. İnsanlar zannediyor ki telefonda konuşunca kişi çok güvenilir oluyor.

İnternet üzerinde yapılan işlerde en hızlı çözüm mesaj ile olur. Ve arkasında yazılı kanıt bırakır. Aynı anda 10 kişi ile mesajlaşabilirsin ama telefonda konuşamazsın.

Teknoloji ilerledikçe insanlar sesli ve görüntülü iletişime önem vermeye başladı. Yakında iş vermeden önce görüntülü arayacaklar
İş vermek istediğim biri ile çalışmadan önce onunla telefon görüşmesi yapmak ve bu işi onunla sürdürebileceğimden emin olmak istiyorum. Siz farklı düşünebilirsiniz, ben o güveni kişinin konuşmasından almak istiyorum.
Kimsenin vaktini çaldığım yok. Karşımdakinden emin olmak istiyorum ve telefon görüşmesine önem veriyorum.
Ayrıca, ben kendimi telefonda daha rahat ifade edebiliyor ve isteklerimi tam olarak anlatabiliyorum. İşin bu kısmından sonrasını zaten yazışmalar halinde devam ettiriyorum.

Bu yüzden; müşterisine güven vermeyen her satıcı ‘kötü satıcıdır’