Öncelikle Hayırlı satışlar diliyorum.
Konunuz benim geçmişimi hatırlattı liseyi bitirdikten 2 yıl sonra çok uygun kiraya bir mekan bulmuştum okul kenarı ve orada hiç kafe yoktu kosgebe yazıldım yatırımlık paramda vardı ama ailem istemedi git sigortalı işe gir dediler ve 6 yıldır çalışıyorum ihtiyaçlarımı karşılıyorum ama mutlu değilim sanırım hiçte olamıyacağım aklım hep yapmadıklarımda çünkü , başka birisi oraya kafe açtı ve 3 kişi dahi yetişemediklerini çok iyi para kazandıklarını ilettiler. Sakın pes etme
önerilerimde
1. dükkanın bütün camlarını içeri görünmeyecek şekilde kapatırdım ve reklam afişleri asardım.
2. benim görüşüm bulunduğunuz yerin analizini yapın(derneklere bakın nerenin derneği varsa oraya özgü birşeyler getirin) çoğunluk nereli örnek veriyorum sivaslılar vardır sivasın neyi meşhursa (bizim burada sivaslı arkadaş var bal satıyorlar )
3. sempatik davranın müşterilere efendim bey hanım gibi şeyler söyleyin arkadaşlarınız gelmesin çay içmeye sohbet etmeye felan müşteri kaçar
4. fiyatları indirim ar marjını düşürün zarara satmayın ama ilk en düşük fiyattan müşteri çekin