tlga_kurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İhbar sürelerini araştırın hocam ona göre bir ayarlama yapmanız gerekiyor daha sonra başınız ağrımasın
Hocam ihbar süresiyle ilgili problemim yok. 8 hafta sürem var, bu sürede bendeki tüm konuları aktarabileceğimi söyledim. Ama buna çok da sıcak bakmadı

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence ayrılın hocam . Mantıklı düşünmek istemiyorum böyle konularda
Yaşınız 50 olduğunda pişmanlık yaşayacağınıza ayrılın . Göz seyirmesi, kol bacak kasılmaları hepsi yorgunluk belirtsi değil aşırı yorgunluk belirtisi .Vücut yeter diyor artık .
Tecrübenizinde baya fazla olduğunu düşünüyorum iş konusunda . İhtiyacınız olduğunda bence kolaylıkla da iş bulabilirsiniz.
İnan hocam aynı şeyi düşünüyorum. 34 yaşındayım. Çalıştığım sektörde mesleki bilgi konusunda ve insan ilişkileri konusunda bir korkum veya tereddütüm yok. Benim en büyük düşmanım şu an vicdan. Çıkma konusunda kararım net, ancak üstümle konuştum sadece. Bu kararı tamamen gün yüzüne çıkarınca konuşmam gereken ve ikna etme çalışmalarını dinleyeceğim 3 4 kişi daha olacak, hepsi kademe kademe yukarı doğru çıkıyor.

Bybitter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bırakın onların sözü lafta kalsın Siz ihbar süresince orda bulunup ihbar süresinden sonra 1 gün beklemeden çıkın derim.
Aklımda bu var inan hocam. Çalıştığım sektör küçük, çok büyük bir sektör değil. Beni bu kadar yormasından dolayı bir daha firmanın adını duymak istemiyorum diyeyim sen anla ruhsal durumumu.