Merhabalar , herkese iyi forumlar , daha önce maaşlı bir çalışan ve freelancer çalışmaya yeni başlamış biri olarak merak ettiğim birkaç konu var . Freelancer yazılım işi yaparken müşterilerinize verdiğiniz fiyatları belirleyen etmenler nelerdir ? Neye göre fiyat artar veya hangi özellikler eklendiğinde fiyat nasıl değişir merak ediyorum . Örneğin yeni bir iş aldım , bir dükkan ile alakalı kurumsal bir web sitesi tasarlayacağım , herhangi bir e-ticaret modülü satış vs. olmayacak . Klasik hakkımızda , faaliyet alanları, projeler, iletişim gibi bir websitesi olacak .Örnek vermek gerekirse http://www.ankarainsaat.net/ gibi basit bir site istendi. Bu tarz bir işe ortalama ne kadar ücret istemem gerekir veya örneğin bir e-ticaret websitesi işi geldi veya daha farklı istekler . Bunlar ile alakalı r10.net te yıllardır iş yapan freelancer forum üyelerinden bilgi almak , ve hatta bu konuyu freelancerlar için bir rehber haline getirebilirsek sizin değerli, detaylı bilgileriniz ile harika olur diye düşünüyorum. Şimdiden vakit ayırdığınız ve değerli bilgileriniz için çok teşekkürler.