Merhaba sayın hocalarım, R10 sayesinde kavuştuğum dronu tabiki sizinle paylaşmasam olmazdı

Daha önce Sahibinden'de 2700₺'ye İstanbul'da Garantisi bitmiş 2 bataryası 30-40 kere dolum yapmış temiz ikinci el bulmuştum ancak adamla bir türlü anlaşamadım Get ile almak istediğimde 300₺ gibi bir komisyon çıkıyordu ve bu komisyonun tümünü benim ödememi isteyince istesemde bunu kabul edemeyeceğimi söyledim ve o dronu alamadığım için gerçekten üzüldüm. Peşin göndermemi istedi ancak kimse tanımadığı birisine böyle bir para göndermek istemez. Aradan biraz zaman geçince yakınlarımda yani Kocaeli/İzmit'te bir doktor tam istediğim gibi full paket yani Fly More Combo olan modeli 2600₺'den ilana koydu, Garantili çok az kullanılmış hatta 2 bataryası toplamda 12-15 defa dolum yapmış olan drone ilana koyulduktan bir kaç saat içerisinde benim için kargoya verilmiş oldu

Bize böyle güzel bir ortam sunan R10'un sahibine ve bütün R10 geliştiricilerine teşekkür ediyorum, R10 sayesinde kavuştuğum ilk hayâl bu değil, umarım sonda bu olmaz.