KaptanMarvel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar konuyu ben açayım dedim bayadır bekliyorım nasip olursa gidip geldiğimizdede konuya yazalım isterim )

SON 3 Gün kaldı cuma günü yazar artık kim nereye çıktıysa 😀 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
JimmyBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı teskereler. Askerlik görülmesi gereken yerdir
akafo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlısı olsun
antikkafa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı teskereler. Asker malzemeleri için www.askerkolisi.com web sitesine bakabilirsiniz. 🙃
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Askerliğin kıymetini bil hocam ordaki anılar unutulmaz valla yine çağırsalar giderim😅
batuhan_polat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlısıyla gider gelirsin hocam. Ben askerliğe kendi isteğimle seve seve gittim fakat jandarma cezaevi askeri olacağım hiç aklıma gelmemişti.

Moralimi çok bozmuştu. 1 yıl burada nasıl geçer, ben nasıl yaparım, askerliğim zindan olacak felan diye kara kara düşünüp durmuştum.

Fakat askerliğim inanamayacağım kadar keyifli, inanamayacağım kadar hızlı ve tezkere günü hiç gitmek istemeyeceğim kadar güzel geçmişti.

Rütbeliler'den fazla bir farkımız yoktu ve gerçekten çok keyifli geçirdiğim zamanlardı. Cezaevlerinde aklınızın bile alamayacağı hikayeler, her türlü suçtan mahkumlar, hepsi birbirinden kral gardiyan abiler ile tanışıklığım oldu bu süreçte.

Çok güzel anılar biriktireceksiniz hocam
icemansahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesin cuma açıklanacak mı yerler? Bende bedelli için ödeme yaptım açıklanmasını bekliyorum
finansmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yer açıklamasından ziyade yedek subay başvurusunun sonucunu bekliyorum. Hayırlı teskereler şimdiden
Umarım herkesin gönlüne göre olur bende yedek ast başvurdum İnşallah olur 😇