oguzhanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

hocam oncelikle cok kisa surede bu basariyi saglamaniz nedeniyle sizi tebrik ederim. Fakat son zamanlarda sanirim izlenme kaygisiyla olsa gerek, ne kadar tasarim ve teknoloji ile ilgili olsa da eglence konseptinde videolariniz cokca artmaya ve kanalin konseptini degistirmeye basladi. Ben sizi ilk zamanlarinizdan beri takip ediyorum ve bilgilendirici, program uzerinden ornek calisma yaparak anlatim yaptiginiz videolarin devaminin olmasini rica ediyorum. Kanalin cikis amacinin grafik tasarim egitimi ile ilgili oldugunu dusunuyordum, en azindan ilk aboneleriniz icin sik sik olmasada bu turde videolarin devamliligini saglayin lutfen.
Aslında kısa sürede kanalın başarılı olması tamamen eğitim içeriklerini eğlence/eğitim tadında güncellemem sayesinde oldu. Çünkü izlenme kaygısı youtube platformunun kaderi. Oldukça iyi set eğitimler zaten youtubeda istenmeyecek kadar var. Ama bu eğitimlerin sahipleri maalesef ilerleyemiyor ve tüm azim ve isteklerini yitiriyorlar, buna onlarca kanalı örnek gösterebilirim. O nedenle hem kendi motivasyonumu sağlamak hem de kanalın kalitesini bozmadan hızlıca yükseltmek adına bazı küçük değişimlerle ilerledim. Şu an bulunduğu konumdan oldukça memnunum. Elbette ilk abonelerin yeri ayrı ve çok sık olmasa da onlar için de eğitim içeriklerini ara ara yapma gayretindeyim. Bilirsiniz herkesi memnun etmek imkansız. Bir içerik ürettiğimde şu tarz neden yapmadın deniyor, o tarz yaptığımda şu daha iyiydi deniyor bu böyle uzayıp gidiyor. Düşüncelerini ve benden talep ettiğini çok iyi anlıyorum elimden geleni yapmaya çalışacağım