Herkese selamlar,
Bu konu tamamen ön değerlendirme konusudur!
Daha önce instagram paneliyle ilgili bir konu açmıştım bilenler vardır muhakkak
konu linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Sistemi daha öncesi hiç bot hesaplar ile test etmemiştik o yüzden satışa çıktığında bot hesaplarla denemelerde problem yaşamıştık. Piyasada satılan bot hesaplardan bulup deneyemediğim için kendi Account Creator sistemimi geliştirmeye başladım.
Kendi sistemimle açtığım hesapları sorunsuz ve kayıpsız bir şekilde web panelimde kullanabildim. Dediğim yöntemlerle ilerlendiği takdirde hesapların patlama oranı çok çok az. Yüzdelik vermek gerekirse %10 - %25 arası bir ihtimal.
Sistem Özellikleri -
# İster kendi IP'niz ile hesap açın (tavsiye etmem), ister proxy ile.
# Açılan hesapları dilerseniz web panelinize doğrudan aktarın. (IRolling web sürümünü satın almış olmanız gerekiyor.)
# Gelişmiş Checkpoint Spoofing yapısı.
# Cinsiyet ayrımlı, Public/Private hesap türü seçimi, Otomatik profil fotoğrafı API
# Belirlenen hesap veya hesapları takip
# Gelişmiş SMS Entegrasyonu
# Log yapısı ile tüm işlemleri tek sayfadan takip edin
ve daha fazlası.
Program satışa çıktığında önereceğim yöntemlerle neredeyse sıfır kullanıcı kaybıyla işlemlerinizi
IRolling Web sürümü ile yapabileceksiniz.
5 dakika önce açılan hesapla onlarca işlem yapmama rağmen asla kapanmadı veya limite takılmadı.
Size bir adet program ile açtığım hesabı paylaşıyorum;
https://www.instagram.com/oraloglu6076/
IRolling Account Creator geliştirme aşamasında iken istediğiniz özellikler var ise bu konu altında paylaşabilirsiniz.
Programdan bir görsel;
PROXY EKRANI;
NOT: AÇILAN HESAPLARI DÜZGÜN KULLANABİLMENİZ İÇİN
IRolling v1.0 KULLANMANIZI ÖNERİYORUM. BU KONU ÖN DEĞERLENDİRME KONUSUDUR. SATIŞ TARİHİ HENÜZ NETLİK KAZANMAMIŞTIR.
GELİŞTİRME FİKİRLERİNE AÇIĞIM.