2 yıl öncesine kadar netiyi ile çalışıyordum reseller yenilemesine 1 hafta kala fiyatlara bir anda %300 zam geldi paket özelliklerine göre 250 tl den ciddi bir ücrete çıkınca 1 hafta içinde elimde bulunan 25 siteyi taşımak için işi gücü herşeyi bırakıp tüm forumlar Google yorumlar her yere bakmaya başladım çünki müşteri memnuniyeti önemliydi benim için. Çeşitli firmalardan 1 aylık Paketler alıp sistemleri test etmeye başladım bazıları iyiydi fiyat çok fazlaydı bazıları fiyat uygun sunucular kötüydü. Bazıları iyi fiyat uygun ama müşteri hizmetleri çok çok kötüydü 1 günlük hosting arayışında değildim bu yüzden direk atlayamazdım. Tamam paylaşımlı hosting ama işte görmeliydi. Eski adıyla verinom dan da aldım test etmeye başladım. Test etmek için kodlarda hata bırakıp müşteri hizmetlerine yazıyorum dönüş hızı hizmet kalitesi açısından. Hemen müdahale geldi sorunla alakalı yaklaşık 1 dk felan sürdü geri dönüş daha sonrasında başka bir hata geldi baktım telefonla arayıp iletişime geçtiler onuda çözdük sonrasında plesk başka sorunu çözmek için ücretsiz 1 yıllık plesk panel açtılar. Yani herşeyi denedim. Ve başarılıydı 30 domain barındırma destekli reseller paketi aldım sonrasında ileri süreçte çıkabilecek sorunlarla alakalı testler yapmaya devam ettim ve başarılı bir şekilde desteklerini gördüm 2 yılı tamamladık tabi bu süreçlerin ilerleme süreci forumda mevcuttur.
@RespaNET; olarak isim değişikliğine gittiler daha karizmatik olmuş. Şuanda bile bir sürü sorun çıkarabiliyorum bir firma hiç mi aciz olmaz müşteri yazmasından her yazdığıma en geç 1 dk içinde güzel bir uslüp la cevap veriyorlar. Gerçekten teşekkürü hak eden bir firma. Bir müşteri gözüyle değilde arkadaş gibi yaklaştıkları için. Benim gibi sıkıntılı bir müşteriye böyle hizmet sağladıkları için
@RespaNET; firmasına teşekkür ederim daha daha uzun yıllar çalışmak dileği ile. Ve benim gibi arayışta olan herkese tavsiye ederim