Merhabalar;

Bundan 2-3 hafta site satış konusu açtım ve bir arkadaş yazdı. Sitenizle ilgileniyorum , ilk olarak 500-600 ü şimdi vereyim daha sonrada geri kalan parayı şubatın başında vereyim. Kabul eder misiniz dedi?

Ben de olumsuz cevap vermek istemediğimden tamamdır dedim.
2 gün yanıt alamadım sıkıntı yok dedim. Dediğine göre whatsappında sorun oluşmuş. Hak verdim çünkü mesajlar tek tikte kalıyordu. Bir 2 gün daha yanıt alamadım toplam 4 gün filan yanıt alamadım whatsapp sorunundan dolayı. Bu 4 günün sonunda beni aradı. Şu şekilde konuştuk.
Whatsappımda sorun vardı kusura bakmayın karar verdik alıcağız. Ben de o arada bir ciddi alıcı daha vardı dedim. Size yarın yazarım diye ekledim. Tamamdır çok iyi olur dedi.

İşte o alıcı 200-300 tl daha az verdiği için satmama kararı qldım. Bu arkadaş yazdı karar verdiniz mi ? Diye . Ben de tamamdır anlaştık sizle dedim. Bundan tam bir hafta önce ödemeyi alıcaktım ilk 500 tl yi.

Alamadım.

1 gün daha geçti yazdı adsense kazanç tablosunu atar mısınız diye attım (zaten anlaşılmış fiyatta )
Dediği şu hocam ben 60-100 tl kazançlı site zannediyordum.
Ben de cevap verdim. Xx-xx şeklinde belirttim zaten konunun başlıgında diye.

Cevap şu
Aylik 60 ila 100 tl arasi diye konus acmistiniz oyle hatirliyorum hocam.He tamam baska site ile karistirdim 😂Sorun yok hocam

Bu cevaptan sonra yine bir mesaj yazdı. Dediği şey şu ;
biraz indirim yapabilir misiniz? Ben de dedim normalde anlaşılmış ve ödeme bekliyorum. Ama yinede sizin hoşnut olmanız için 300 tl değerinde makale alabilirim sizden dedim.

1 gün cevap vermedi. Forumda aktif. Ben o kaale almayısı üzerine r10 dan yazdım. Hocam aktifsiniz r10 da whatsappdan niye cevap vermiyorsunuz diye. Direkt döndü .

Cevap şu hocam adam paramı dönsün (ödemesi var galiba) size dönüceğim. Bu 15 ocakta.

Bunun üstüne dün de yazdım hocam maddi durumunuz yetmiyorsa şimdiye site admin bilgilerini vereyim. İçerik vs. Ekleyin şubatın ilk haftası.ödeme yapabilirsiniz diye.

R10 da aktif cevap yok.

(Whatsappında sorun yok şuan dikkat çekeyim mesajlar gidiyor)

Ben şimdi napayım. Satma deseniz o arada zaten ciddi alıcı vardı bu arkadaş aldı ve 200-300 daha fazla veriyor diye satmadım.

O arada R10 da tanıtım yazısı cekilisi yaptım. Tanıtım yazı siparişlerini dahi kabul etmedim. Arkadaşa ayıp olmasın diye.

Ben napayım? Yardımcı olur musunuz?
(Şikayet konusu değil yanlış anlaşılmasın . Fikir almak istiyorum sizden)