Merhaba,

Son yıllarda popülerliği giderek artan WordPress CMS sistemini artık hepimiz kullanıyor ya da çok yakından ilgi duyuyoruz. Tabii kullanılan özel temalar ve eklentiler çok çekici oluyor ve siteye renk katıyor. Ama beraberinde getirdiği yük ve karmaşıklık sebebiyle siteler hantal kalabiliyor. Dolayısıyla hafifletilmesi gerekiyor.

Eğer sürekli optimize etmeye çalıştığınız, hantallığından kurtulmak istediğiniz, Google testlerine takılıp kalmak istemediğiniz bir siteniz varsa, gerekli düzenleme ve bakım yapılır. Özel mesajdan iletişime geçerseniz sorularınızı da cevaplayabilirim. Ayrıca, optimizasyon demek sadece yük azaltmak demek değildir. Son teknolojiye dayalı çeşitli gereksinimler de bunun içine dahildir.

Fiyat:
Fiyatlar sitesine göre değişmektedir ama başlangıç fiyatı 1500 TL'dir.

Mobil:

Masaüstü Testinden:

Tabii her site için mutlak %100 böyle bir sonuç alınacak diye bir şey söz konusu değil. Çünkü bu şekilde sonuçlar almak için en başta sunucu işlevi, kurulan tema ve eklentilerin yapısı çok önemlidir. Zaten bu konuda birçok düzenlemeyi ve geliştirmeyi eklentisiz yani manuel açıdan sağlamaktayım. Bu çalışmaların ardından siteniz Google'ın beklentilerini artık verebildiği için SEO açısından uzun vadede mutlaka faydasını görebilirsiniz.

Fotoğraflar açılmıyorsa:
https://ibb.co/YyqL4GS
https://ibb.co/fttBHGc
https://ibb.co/1mBpb0C
https://ibb.co/McrZ2T3
https://ibb.co/QbTFj2V
https://ibb.co/DGCHbXf
https://ibb.co/3FsrXvJ

Değerlendirmeler:
CyBeRPrenS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce 5 Tane Wordpress ve optimizasyon uzmanı arkadaş ile sitem için çalışma yaptırdım, bütün cache eklentilerini, sıkıştırma eklentilerini vs kurdular, özel işlemler yaptılar vs sonuç hüsran :). Efendibey ile telefonda görüştük ve anlattığı optimizasyon aslında bizim olmasını istediğimiz türdendi ve yapacakları daha önce hiç bir wordpress hızlandırma hizmeti veren arkadaşın bahsetmediği şeylerdi, Her konuda anlaştık ve çalışmaya koyuldu, sonuç olarak en berbat temada yeşil görmek oldu :)

Siteniz değerliyse, Hız sorununu çözmek, pagespeed testlerinden geçmek istiyorsanız kesinlikle çalışmanız gereken ilk insan Efendibey'dir. Eklentisiz özel çalışmalarla site nasıl optimize edilir görünce anlayacaksınız. Kendisine ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyorum.
WobSeo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizzat kendi sitemiz için çalışma yaptık hocamla.
Hani yaptığı optimizasyonu yapan sayılı kişiler vardı benimde böyle birine ulaşmam gerekiyordu bulmuş olduk.
Eklenti falan kullanmadan sitenizin hızına manuel bir şekilde kalıcı olarak müdahale edilmesini istiyorsanız gözünüz kapalı çalışabilirsiniz.
Biz sonuna kadar kefil oluyoruz ve kendi müşterlerimizin sitelerinin çalışmalarını bizzat kendisine yönlendiricez :)
bilgigundem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugünlerde Efendi Bey kardeşimle çalışıyorum. News kayıtlı otoriter sitem aralık 2020 çekirdek güncellemesinde en çok okunanlardan düşmüştü. Yaklaşık bir aydır çalışıyoruz. Özenle Usanmadan işini ciddiye alarak çalışıyor. Titizlikle sitenizin bütün ayrıntılarına giriyor ve hataları bulup düzeltiyor. Sonuçlarını da testlerle gösteriyor.
Sorduğunuz sorulara ve işini kapsamayan sorulara bile cevap vererek çözüm getiriyor. Son derece dürüst ve güvenilir bir kişi.
Site oldukça yavaşlamıştı. Google üstlerdeki içeriklerimi aşağıya çekmişti. Efendi Bey ile çalışmaya başladıktan sonra içeriklerim yukarıya çıkmaya başladı. Site hızı inanılmaz şekilde yükseldi. Ve bunları falan eklenti filan yazılım yükleyerek yapmıyor. Manuel bir şekilde kendi yöntemleri ile siteyi hafifletiyor.
Ve asıl bombayı patlatıyorum. Efendi Bey ile çalışmamızın sonuna doğru geldiğimizde ne oldu biliyor musunuz? Sitem 4 Temmuz 2021 tarihinde en çok okunanlara çıktı. Fazla söze gerek yok, filanca grupların hız paketi optimize paketi gibi şeylere kulak asmayın. Verdiğiniz paranın karşılığını fazlasıyla alırsınız. Gelirlerim arttığı sürece Efendi Bey kardeşimle sürekli çalışacağım.
Asimavi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle konuya nerden başlasam bilmiyorum ama @EfendiBey; hocamla tanışmamıza vesile olan @SouL;a teşekkür etmek istiyorum. Efendibey hocamla tanışmamızdan bu güne kadar benle ilgilenmesi ve bunca zamandır r10 üzerinde çalıştığım en güzel insanlardan birisi olması ve işini gerçekten layıkıyla yapmasından dolayı kendisine ne kadar teşekkür etsem ne desem az kalır bence .Ben kolay kolay bu şekilde bir yazı tarzım olmamıştır 10-12 yıllık r10 üyeliğimce olmamıştır çünkü ufakta olsa kafama yatmayan işler olmuştur ama @EfendiBey; farklı en keyfle çalıştığım kişi oldu diyebilirim ayrıca sitemde de her konuda logosundan tutunda en ufak yazım inceliklerine kadar güzel sohbetlerimiz ve çalışmalarımız oldu kendisine çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle bir çalışma yaptırmanızı tavsiye ederim. Nickinin hakkını veriyor çok efendi bir bey Allah emeğini yağlı etsin.
qunteper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@EfendiBey; iş yapması gerçekten zor bir arkadaş. Neden zor? Kendisi sizi alışılmış kalıpların dışına çıkmaya zorluyor. r10 üzerinde optimizasyon yaptığını söylerek sadece pagespeed değerlerini sanal 100 gösterenler veya başkasından sınırsız lisans aldığı eklentiyi sitelere kurararak -bak siteni optimize ettim! diyenlerden değil kendisi.

Oldukça mütavazi kişiliği ve yüksek bilgisi ile onunla optimizasyon amacıyla çalışmaya başladığınızda bu işin öyle yarım saatlik olmadığını detaylıca anlatıyor. Gerçekten de sitedeki temada yer alan kullanılmayan ne varsa tek tek manuel eliyor ve işimize yarayacak kısmı bize bırakıyor. Site üzerinde bir kaç gün içerisinde olan değişikliklere gerçekten tanıklık ediyorsunuz. Böylece sonunda tüy gibi hafiflemiş tema, mükemmel hafiflikte kalarak sadece pagespeed değerleri ile değil çalışmasıyla gerçekten fark ettiriyor.

Pagespeed sayfasındaki uyarı kısımları, aşırı yük, kritik istek zincirleri, dom boyutu vs. her şey tertemiz olarak teslim ediyor. Kendisine bu işin nasıl yapılması gerektiğini gösterdiği için teşekkür ediyorum. Bir daha optimizasyon işimiz olursa da 10dk da işlem yapıp oldu diyen ama sitede hiçbir şey değişmeyen veya fezaya jet gibi gitmeyi sunan pazarlaması yüksek bilgisi alçakta olan dolambaçlara girmeden ilk adresimiz olacak. Kendisine hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum.
aslanoguz34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar öncelikle profime bakın 7 senedir r10 a üyeliğim var sayısız ticaret yaptım ve kolay kolay 1 tane kişinin konusuna böyle yorum attığımı göremezsiniz. Wordpress sitemizin tekrardan kurulumu ve optimizasyonu için Efendibey ile anlaşma sağladık . Çok Hızlı bir şekilde ve sağlam adımlarla kendi önerileri ne yapmamız gerektiği konusunda hiç sıkılmadan usanmadan anlaştığımız iş boyutunun fazlasını bile elinden geleni yaptı . Sitemizle alakalı sonuçları aşağıda paylaşıyor olacağım . Eğer ki bir wordpress siteniz var ve her şey yolunda olsa bile bırakın efendibey bide o kendi gözünden baksın emin olun eksikleri vardır . Siteniz ve hitleriniz için mükemmel bir adım atmış olursunuz . Kendisine buradan dolu dolu teşekkür ediyorum . Önümüzdeki birçok projede hem kendim hem çevremdeki arkadaşlarım için gözüm kapalı şekilde çalışmalarımıza devam edicez .

kilicozann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir çok sorunu olan web sitemiz için çalışma yaptık. Aldığımız sonuç gerçekten muazzam. Her soruya aynı ilgiyle cevap verip uzun uzun açıklama yapması bizi ayrıca mutlu etti. Kesinlikle son çalışmamız olmayacak. Tekrar teşekkür ederiz
Canakkaledeyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@EfendiBey; ile bir Wordpress / XenForo işi için anlaştık. Sitemi emanet ederken de içimde şüphe yoktu ancak birkaç günlük çalışmanın ardından, aklımın ucundan bile geçmeyen işleri yaptığını gördüm. Perfmatters vb. eklentiler kullanmadan, sitemize ve sunucumuza uygun bir yaklaşımla PageSpeed sonuçlarında %97 - 99 arası sonuçlara ulaştı.

Wordpress üzerinde elle yapılacak düzenlemeler ve optimizasyon işlemleri için kendisine kefilim. Yaptığı tüm işlemleri sıkılmadan, bütün detayları ile anlatması da cabası.
Startupmania adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugüne kadar çalıştığımız arkadaşlar içerisinde teknik bilgisi en yüksek kişi. Aldığı işi sanki kendi işiymiş gibi sahiplenip, çalışılan proje dışında da önerileriyle size sürekli fayda sağlıyor. Çalışmalarını eklentilerle değil, birebir kodlamalarla yürütüyor. Daha sayfalarca kendisini öven yorumlar yazabilirim, ama kısaca özetle tüm işlerinizi gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz.
Aktasmedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşinin ehli güvenilir bir insan. Yaptığı çalışma sayesinde site hızında gözle görülür bir artış sağladık.
cigo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli arkadaşlar şunu net olarak söyleyebilirim ki, roketmiş, füzeymiş bunların peşinden koşarak site hızı sorunu için çözüme ulaşamazsınız ya da ulaştığınızı sanırsınız.
Efendibey kardeşime hız optimizasyonu için bir site verdim ve tema kaynaklı (hantal bir tema) çokta ümidim olmadan verdim, artı olarak birde woocommerce'de var işin içinde ama işi bilmek, işini önemseyerek yapmak, yaptığın işe değer vermek bu olsa gerek çok çok çok başarılı bir optimizasyon yaptı kendisi huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyorum.

Efendibey kardeşim eline, emeğine sağlık.
musty64 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba ;

Savaş bey sayfamı kendi sayfası gibi benimsedi , optimize adına büyük yükten kurtardı. Sayfa şuan hem performansta hemde hız bakımından gayet seri dolaşım izni veriyor. Kendi yöntemleriyle içerdeki yükü kaldırdı. teşekkürler Savaş bey.

Tercih etmek isteyenlere önerimdir. İşini seven içten adam.

Teşekkürler.
alain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 tane olumsuz yorum okumadım, işini böylesine iyi yapan insanlara çok saygı duyarım. Başarılarınızın devamını dilerim. Arkadaşımla e-ticaret sitesi kurmayı düşünüyorum. Çok fazla script satış yapan arkadaş var. Tavsiye niteliğinde özelden hazır scriptmi satın alayım yoksa wordpress yada opencart gibi sistemlerimi kullanayım? Çok fazla sistem ve site optimize ettiğiniz için sizden fikir almayı düşündüm. PM yoluyla bilgi verebilirseniz sevinirim. Teşekürler.
dizimom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress optimizasyon işi verildi anahtar teslim kusursuz bir şekilde teslim aldık. Kendisi alanında gerçek manada uzman bir kişiliktir araştırmayı seven sorunların üzerine giden çözüm odaklı biridir. İş vermeyi düşünenler kesinlikle başka birini aramasınlar. Kendisine bir kez daha buradan en içten dileklerimle teşekkür ederim. Kazancın bol olsun güzel insan eline emeğine sağlık.
Yavuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmet aldım çok menmun kaldım sitem de reklamların geç açılma hali ile gelir kaybına sebep olan sorunları gider di ve fazlası ile destegini verdi temiz bir iş oldu Güvenilir birisi ++ ticaret
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alanında açık ara en iyisi. Herkese tavsiye ederim.
ilhanaga01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitemi tam anlamıyla uçurdu… Harika bir sonuç harika bir optimizasyon , Teşekkürler.
metehanbayar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Woocommerce sitemin optimizasyonu için anlaştık, söz verdiğinden fazlasını yaptı. Mükemmel hizmet, mükemmel karakter. Hizmet arayışında olanlar hiç düşünmeden iletişime geçmeli. Kendisine çok teşekkür ederim. İlk işimiz oldu ama muhakkak devamı gelecek.
trhero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress sitem için çalışma yapıldı şunu söyleyebilirim ki bir çok arkadaşın çözemediği hız problemimi çözdü çok teşekkür ederim.
Sitede wprocket vardı onu silip kendi ayarladı çok daha hızlı oldu bilgi ve teknik açıdan A+++++
Hız dışında siteyi komple elden geçirdi eksiklikleri benle konuştu ve çoğu eksiği düzeltti ,tabi seo açısından eksik gördüğü yerleri de düzeltti ve daha iyi olması için öneerilerde bulundu çok teşekkürler eline sağlık savaş hocam :r33:
ZGAYAYINLARI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu siteden bu yakında çok fazla ücretli hizmet satın aldım ama hocam şu ana kadar en üst nokta. En küçük sorunla bile ilgilendi. İşini severek yapıyor bu çok belli. Daha bir çok çalışmada beraber çalışacağım kişiler listesinde 1. sırada. Emeklerine sağlık diyorum. Çalışmayı düşünen varsa hiç düşünmeden kendisiyle iletişime geçebilir.
whay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sunucu ve Wordpress altyapılı haber sitemiz için optimizasyon yapıldı. Kendisi işinde başarılı, bilgi ve birikime sahip. Tavsiye ederim.
FITILGEN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
WordPress Düzenleme ve Optimizasyon işlerimi yaptı.İşinin ehli r10 üzerinden aldığım en iyi hizmet.
Güvenilirdir. +++
OLDO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
EfendiBey ile tanıştığınızda ne kadar geç tanıştığınızı fark edeceksiniz benden söylemesi.
Şimdiye kadar öyle çok eklenti, yerleşim bilmem ne desteği aldım ki. Hepsi boş.
Çok teşekkür ederim tekrar. Mükemmel bir iş çıktı ortaya.
NatMes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konumda bir çok insan sorunumu çözmeye çalıştı. WordPress işinde en tepelerde olan, yüzlerce trade puanı olan insanlar denediler ve problemi çözemediler. 100₺ İsteyen de oldu, 3,000₺ isteyende oldu. Onlarda çözemedi @EfendiBey; kardeşim problemimizi çözmekle kalmadı, harika bir hizmet verdi. Çok uğraştı. Kendisine emekleri için teşekkür ediyorum. Bir daha ne zaman çözemediğim bir sıkıntım olursa mutlaka kendisini arayacağım.
Senator55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar forumda o kadar kişiyle çalışmama rağmen sorunu 2 saatte kendisi çözmüştür ve üzerine eklemiştir, bu tarz sorunlar için boşuna konu konu gezmeyin bence.
userlan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress web sitemizde CPU kullanımı sorunu için hizmet alındı tavsiye edilir.
chebsra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
WordPress ile ilgili hizmet aldık fakat sitenin neredeyse bütün sorunlarını çözdü. İşinde tecrübeli, sorunları çözmekle kalmayıp detaylı bir öneride de bulunuyor. Teşekkür ediyorum.
CevdetErten adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İletişimi güçlü ve alanında gercekten kaliteli isler yapan, her isi kendi isi gibi sahiplenen bir arkadas, guvenerek isinizi verebilirsiniz cok tesekkurler
corephp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
WordPress WooCommerce sitemde birçok hata ve problem bulunuyordu. Kendisiyle bu konularda anlaşma sağladık ve beklediğimden fazlasını ortaya koydu. İşi, kendi işi gibi sahiplenerek benim fark edemediğim detaylarda dahi düzenlemeler yaptı. Proje tamamlanmasına rağmen, kendi inisiyatifiyle eksik kalıp kalmadığını kontrol etmeye devam ediyor ve ihtiyaç duyulan yerlerde iyileştirmeler yapıyor. WordPress bilgisi, işine verdiği değer ve insani yönleriyle her açıdan harika bir profesyonel. R10’da bu denli iş ahlakına sahip ve profesyonel çalışan nadir kişilerden biri.