Bende girişimci sayfalarını takip ediyorum, bazen saçma şeyler paylaşıyor olabilirler fakat ben bu sayfaları takip ederken onların paylaştığı şeylerden 1-2 tık birşeyler kapabiliyorum kendimce. Kitap okumayan bir insan olmama rağmen 3 kitap sipariş edip, kitap okumaya başladım. Hayatta her yerden kendinize pozitif birşeyler çıkartabilirseniz bu tarz şeylere takılmazsınız.
" Sabah 5 te kalk ( Yapamıyorum, bi hafta zorladım ama cidden iş performansını ikiye katlıyor. )
Kitap oku ( Okumaya çalışıyorum, kafayı çalıştırmak için birebir. )
Ülke gez ( İmkanın varsa gez, vizyonunu genişlet )
Yazılım öğren ( Evde boş oturmak yerine eğer ki ilgini çekiyorsa yazılım öğrenebilirsin, R10'da hangi yazılımcıya sorsanız elinde işi var. Bir günde olacak işler değil ama ilgini çekiyorsa çabuk kapabilirsin. )
3 dil öğren ( Statünü yükselt, kişisel gelişim. Ek olarak yeni pazarlarda iş yapabilirsin )
20 kilometre koş ( Egzersiz yapmak insanı depresif halden çıkartıyor. İlla koşu değil gidip ağırlıkta kaldırabilirsin. Bence kesinlikle gerekli )
Tek bir gelire bağlı olma ( ... )
Aylık maaşından 7000 lira kumbarana at ( 100 de olabilir 10000 de )
Burda açıkladıklarım kendinize ne çıkarabildiğinizdir, o yüzden çokta takmamak lazım.