mselim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Son bir kaç gündür hesap eşikli ads hesapları ile uğraşırken çoğu kişinin cloker aradığını ve buna ihtiyaç duyduğunu gördüm. Aslında ADS için cloaker hizmeti gayet basit. Kendim için yaptığım sistemi ücretsiz olarak vermeyi düşünüyorum. Sistemin çalışma mantığı çok basit. Sitenizin bir yerine size vereceğim .js kodunu ekliyorsunuz. Kontrol paneli üzerinden bir api key oluşturuyor ve onuda js nin yanına ekliyorsunuz örnek ;

<script> var apiKey = "TXNJNkJW"; </script>
<script src="https://xxx.xxx/clk.js"></script>

gibi. Sadece 2 satır kod ile işiniz bitiyor. Ardından kontrol paneli üzerinden sitenizi nereye yönlendireceğinizi seçiyorsunuz ve istediğiniz zaman yönlendirmeyi tek tuşla hemen açıp kapatabiliyorsunuz. Örneğin siteniz abc.com bunu xxx.com a veya bir linki /a.php yi vb. yapıyı istediğiniz yere yönlendirebilirsiniz. Yönlendirme yapılmadan önce user-agent ve ip adresleri kontrol ediliyor. Eğer Google' a ait bir içerik var ise yönlendirme yapılmıyor sitede kalıyor. Harici tüm kullanıcıları belirlediğiniz yere yönlendiriyor. Bu şekilde reklamını açtığınız paravan siteye giren herkes belirlediğiniz yere yönlendiriliyor Google botları (adwords dahil tümü) yönlenmiyor ve sitenizde kalıyor, reklamınızı yönlendirme görmediği için kapatmıyor. Şuanlık deneme amaçlı blogspot sitesinde deniyorum ve gayet başarılı çalışmakta. Google ADS reklamı açtığınız siteye belirli aralıklarla adwords gelip kontrol ediyor. Girdiğim blogspot üzerinde istekleri kontrol ediyorum botlar 200 cevabı alıp gidiyor yönlenmiyor bu yüzden normal görüyor ve reklamı kapatmıyor.

Mantığı çok basit aslında herkesin yapabileceği bir şey tek yapılması gerekilen gelen isteklerin ip ve user-agent sorgulaması yapıp buna göre yönlendirme atmasıdır. Şuan kendimiz için kullandığımızdan son kullanıcıya verilecek iyi bir paneli yok. Eğer böyle bir sisteme ihtiyaç var ve talep gelirse üyelik sistemi yapıp bunu ücretsiz olarak vermek planlıyorum.
Neden olmasın ? Çoğu kullanıcı bunu zaten arıyor.