Arkadaşlar, 10 yıl önce uskoyu bırakanlardan birisiyim. Yıllardan beri ko-cuce'de her hafta açılan yeni serverlere giriyordum, ta ki ko1 ile tanışana kadar. İlk açılan sunucusu 3 yıllık hala oynanıyor eski sunucusunda 1.5 yıl kadar oynadım. 15 gün önce de yeni bir sunucu açtılar oraya geçiş yaptım.Kesinlikle pus'taki herşeye bir sigara parasına sahip olabiliyorsunuz serverin sahibi +40 yaş üstü birisi hobi olarak yönetiyor ve hizmet veriyor. Aşagıda linki koyacagım sitenin panelini tüm oyunculara özgü yapmış herşeyi kontrol edebiliyorsunuz. Oyunda kim nerede, kime ne düşmüş, son droplar, kim ne basmış... tamamen şeffaf ve düzgün bir adalet anlayışına sahip. PVP server olmasına rağmen şuan da GB Fiyatı 80 TL'den satılıyor 60-70 TL'den ise alış sergiliyor. İtem ve GB satışı oyuncular arasında serbest anlayacagınız. Level kasmak haliyle zor yani tamamen 2006'daki herşeyin aynısı diyebilirim exp & ve itemin zorlugu. şuan da level cap'ı 65. 1 günde 60 olabiliyorsunuz full time kasarım derseniz 65 olmanız 3-4 gün sürebiliyor. Sunucunun kendisine ait 1.000 civarı has kemik oyuncusu mevcuttur ne azalır ne çogalır PK sadece akşamları döner. Daha detaylı incelemeniz site linkini bırakıyorum: https://www.knightonline1.com/?re=37164

Arkadaşlar serverde gm yada yönetici vs bişey değilim.. sıradan bir oyuncuyum herkesin bilmeye hakkı oldugunu düşündüm her hafta server degiştiren arkadaşlar için burası bir elzem olacaktır.

Not: SEGEDİN serverindeyiz.