Var. Esimin dayisi 2 yildir kayip (denizde) . Jandarma ekipleri sadece arabasini, ayakkabilarini ve birkac balik malzemesini buldular. Yeni balikci cizmeleri almisi (gosune kadar gelenlerden) ve denizde baliga gitmisti. Buyuk ihtimale dustu, cizmeler icine su aldi ve agirliktan kalkamadi, dalgalar da daha da derine cekti.

Bunlari niye anlattim?
Jandarma ve sahil guvenlik gunlerce aradi ama malesef bulamadi. Boyle olunca da adam oldu olarak degil, kayip olarak kayitlara gecti. Dayinin tek bir kizi vardi ve gecen sene universiteye basladi, bu sene ikinci sinifa gidiyor. Ve malesef babasi sag, evi var arabasi var, emekli maasi var diye sistemlerde gorundugu icin burs murs birsey cikmiyor kiza. Cok magdur durumdalar. Kayip icinde sanirim 5 sene gectikten sonra olum karinesi alip nufus kayitlarinda olu olarak gecebilir. Avukatlar o sekilde anlatmis yengeye...

Ben ve Turkiyedeki sirket ortagim 2 yildir maddi destek oluyoruz, ama siz de olmak isterseniz iletisime gecebilirsiniz. https://www.r10.net/universite/21303...ar-konuda.html burda konusunu bile acmistim zamaninda.