aşağıya eklediğiniz koda göre title alanında uyumsuzluk görüyorum. fakat ana sayfanız aratıldığında doğru şekilde indekslendiği görülüyor. normalde güncellemelerin yanısıması zaman alabiliyor ama sizin bahsettiğiniz süreler çok fazla. url silme işlemi riskli olabilir, sıralamanızı düşürebilir. ama yapacak fazla bir şey yok. search console üzerinden sayfayı taratıp bu sayfa değişti, tekrar dizine eklenmesini iste seçeneğini daha önce muhtemelen denemişsinizdir. sitemapı ve sorunlu sayfaları search console üzerinden kaldırıp, tekrar eklemek sorunu çözer mi emin değilim, fazla seçeneğiniz yok maalesef. google kullanıcıların aramalarına göre titlenizi ve açıklamalarınızı otomatik oluşturabiliyor, bu bir otomatik oluşturma gibi duruyor. bu nedenle silseniz bile bunun tekrar oluşup oluşmayacağı konusunda şüphelerim var.
https://support.google.com/webmaster...er/35624?hl=tr
bu bağlantıda konuyla ilgili bazı açıklamalar var.
Bahsettiğiniz şeyleri denedim ama sonuç alamadım. Az önce yandex metrica'ya web sitemi ekledim ve ilginç bir durumla karşılaştım. Yandex de sitemi aynı şekilde tanımladı. 3 yıl önceki logom ve başlık verim ile. Bu veriyi nereden çektiklerini bulursam sorunu da çözeceğim gibi.