Ghostmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kafa da deli deli sorular inanın bende anlamıyorum btc mining yapıyorlar sadece gereken şey ekran kartı internet ve elektrik ve karşılığı para kazanıyorlar fakat beleş peynir fare kapanında bulunu derler
Kimsenin beleşe bir şey yaptığı yok, elinizde ki kartlar ile blokların oluşmasına yardım ederseniz. Kimse size ekran kartınız var diye para vermez. Ekran kartını işlemler için kullanıp yıpratırsınız karşılığında işlemlere yardım ettiğiniz için paranızı alırsınız.
O atıyorum 1eth aldınız ve karşılığı 200 dolar olabilir. Yada elinizde tutarsınız 1 yıl sonra 1 eth 2.000 dolar olabilir. Burası işin borsa kısmı zaten.

Siz elinizdeki parayla gidip tesla hissesi alırsınız. Elon musk kötü twit atarsa para kaybedersiniz. Elon musk iyi şeyler yaparsa para kazanırsınız bu kısa vade için. Uzun vadede tesla şirketi iyi şeyler yaparsa sürekli paranız stabil şekilde artar vs.. Coinlerde bunun gibi.

Elinizdeki parayı Facebook hissesine de basabilirsiniz, ekran kartına yatırım yapıp elde ettiğiniz coinlerede yatırım yapabilirsiniz Kimsenin kimseye beleş peynir yedirdiği yok herkes cebindeki parasını ne derecede yatırım yaptığıyla doğru orantıda kazanıyor