Hocam ben bir memur çoçuğuyum.
Her sabah saat 6 da ofisime gidiyorum.
3 dil biliyorum 4. sünü öğrenmeye çalışıyorum. Sonra da 5. sine niyetim var.
Yazılım biliyorum bilmediğim her hangi bir programlama dilini de 2-3haftada öğrenebilirim.
Krizle işlerim düştü ama ekmeğe mutac değilim, para da biriktirebiliiyorum.
Yani işin özü irade.
Sabah kalkıp hem çalışan hem kendini geliştirmeye uğraşan adam yiyecek ekmek derdi çekmez.
Ciddiye alıp cevap vermeyecektim ama duramadım.
Hocam ülkede memur gelirine bile sahip olmayan o kadar çok insan ve aile varki. Ayrıca tekrar söylüyorum irade ile alakalı bir sorunumuz yok biz verilen örneklere yanıyoruz.
3 dil bilmeniz sizin için tabiki iyi yazılım bilmeniz programlama dili öğrenmeniz de artınız. Şunu söylemeye çalışıyoruz. Siz zaten bir şekilde hayatınızı idame ettiriyorsunuz.
Ancak bu örnekleri siz bile gerçekleştiremiyorsunuz. Yeni bir girişime başlayacak adayların bunları yapmak için gerekli para ve zamanı yok. Bu sayfalar genç kitlelere ve bu
işlere girişeceklere yayın yapıyorlar. Bu sebeple örnekler mübalağa içeriyor. Bu söyledikleriniz irade ve düzen isteyen şeyler burada herhangi bir problem yok ama türkiyede
aylık 7.000 biriktirebilen kişi sayısı tahmin ettiğiniz kadar fazla değil. İnsanlar ekmek derdinde oldukları için o girişimci sayfalarını takip ediyorlar