mustafa1demir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum bu konuları "GOOGLE" a yazınca binlerce makale, "YOUTUBE" yazınca yüzlerce video çıkıyor.

1- Admob reklam hesabıdır, uygulamanı oluşturduktan sonra reklam almak için gereklidir. Şu aşamada hiç bir işine yaramaz.
2- GOOGLE'a mobil uygulama yapma yazınca zibilyon site çıkıyor bunu burda sormanın amacı ne?
3- Play Console üye olurken senden 25 Dolar ister
4- Adsense'de pin kodu almak için evine zarf gelir. Admob içinde aynısı heralde "GOOGLE" üzerinden bilgi alabilirsin.
5- BU ÜLKEDE PARA KAZANIYORSAN VERGİSİNİ VERECEKSİN. BİNLERCE KONU AÇILDI ARTIK NEDEN KİMSE ANLAMAK İSTEMİYOR?

Bunlar ana başlıklar hepsini kendi içinde araştırman gerekiyor. Burda artık şu konuları açmak yerine gerçekten yapamadıklarınızı sorun.

Örneğin: Uygulamam para kazandırmaya başladı şahıs şirketim var, gelen paraya nasıl fatura kesebilirim?
Örneğin: Pin istedim 2 ay olması rağmen gelmedi, bir daha istedim gelmedi, yönlendirmeli okudum ama bir türlü alamadım, yardım edecek biri var mı?
Örneğin: Ben bedava uygulama yapan site buldum ama uygulama indirme alırsa, sonrasında uygulamanın haklarını nasıl kendi üstüme alırım?
Merhaba, araştırdım ve yeteri kadar bilgi öğrenemediğim için doğrudan cevap alabileceğim bir yere konu açmak istedim. Zaten forumun amacı bu ''R10.net, 2005 yılında Google servisleri hakkında bilgi verme amacıyla kurulan webmaster platformu''. Ayrıca önerebilecekleri daha kullanışlı bir uygulama yapma sitesi var mı diye sormuştum yoksa google da ''zibilyon'' tane site çıktığını bende biliyorum. Para kazandığım zamanlarda vergi verilmesi gerektiğini bende biliyorum konu da herhangi bir vergi aklama, vergi vermemek için bir çaba uğraşında olduğumu gözlemlemiyorum? Tam tersi nasıl vergi vereceğim hakkında bilgi istiyorum. Bunu anlaması çok zor olmasa gerek aslında.Binlerce konu açılsa yardımcı olmadı yine binlerce konu açılabilir? İyi günler.