Scifi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Legal bulunmayan şey illegaldir derken ? Yani bulamıyorsam ben illegal olarak çözerim diyorsunuz? Sonra tüm dünya Türklere karşı *********** ******** sürekli kandıran barbarlar olarak bakıyor bakar tabi sizin gibiler yüzünden. Git uğraşma o zaman bu işlerle hem geliştirici değilsin hem de bir tane uygulama bulmuşsun bunu yüklemeye çalışıyorsun hadi bunu da geçtim madem yükleyeceksin bari illegali olarak değil. Arkadaşlar benim hesabım yok bunu yükler misiniz desen yine yardımcı oluruz. Dara düşünce başkalarının hakkına girmeyi, kul hakkı dokunulmazlığına kavuştuğunuzu falan mı sanıyorsunuz kendinizi haklı mı buluyorsunuz yani tebrikler... Kolay gelsin bu kafayla.
Hocam normalde size bu konuda kesinlikle katılıyorum ama kul hakkı gibi konulara girince acaba siz şimdiye kadar tüm kullandığınız programları vs. satın alarak mı kullandınız/kullaniyorsunuz (win 10 örn.) diye içimden sormak geldi. Ben arkadaşı savunmuyorum konu o değil ama kul hakkından bahsedeceksek hepimiz bir yerde korsan yazılım vs kullandık/kullanıyoruz o yüzden kul hakkı falan diyerek çok kasmaya gerek yok bence.