Merhaba Arkadaşlar bu konu altında daha yayınlanmamış uygulamalarımın satışı yapılacaktır . Eğer 24 saat içinde satın alınmaz ise uygulamayı ben kendim yayınlayacağım . Ve uygulamanın satışı yapılmayacaktır. Konu Sürekli güncellenecektir. (Bir gelir garantisi sunmuyorum o sizin aso çalışmanıza bağlı ,reklam çalışmanıza bağlı , garanti sunduğum şeyler admob dan herhangi bir ban yemezsiniz . Uygulama ilgili play storedan ban yemezsiniz . ) Aktif uygulama yapımı için ise şuraya bakabilirsiniz 1-)YKS Puan hesaplama ve YKS ile ilgili yardımcı araçlar uygulaması : Uygulamam bir puan hesaplama uygulaması ama diğer puan hesaplamalara göre
2 farklı şekilde hesaplamaktadır.
Normal puan hesaplama ve akıllı puan hesaplama sistemi bulunmaktadır. Bu şekilde markette ilk uygulamadır.Fotoğraflar aşağıda zaten anlayacaksınız.
Uygulama sadece android platformu içindir.
Uygulama adı :
Siz Belirseniz
Uygulama linki :
Yayınlanmadı
Yayınlanma zamanı :
Yayınlanmadı
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? :
Reklam admob reklamları olacak , banner ve geçiş reklamı olacaktır.
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı :
Yayınlanmadı
İndirilme/Değerlendirilme sayısı :
Yayınlanmadı
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) :
Yayınlanmadı
Günlük aktif kullanıcı sayısı :
Yayınlanmadı
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler :Kaynak kod ile satılıktır . Sınırlama yoktur.Dileyenin bilgisayarına kaynak kodu entegre edebilirim.
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : Hosting yok.İnternetsiz çalışır
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? :
Hayır , Kendim yaptım
Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? :
Yok
Lisanslı ürün mevcutsa sonlanma zamanı :Geliştirici hesabı dahil mi? :
Yok
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) :
Yok Uygulamanın fiyatı : 480 tl dir . Ben ise 50 den fazla mobil uygulama geliştirip play store a atmış biriyim. 2Söz Uygulaması
Ben ise 50 den fazla mobil uygulama geliştirip play store a atmış biriyim. İletişim Pm HER TÜRLÜ ANDROİD UYGULAMA YAPILIR
Uygulama Durumu : Uygulamamıza talep olmadığından screenshot lar silinip . Tarafımca paylaşılacaktır.
Konu sürekli güncellenecektir.