domaininize subdomain şeklinde bağlanan siteler var, cpanel kullanan sitelerde hesap başına birden fazla site ekleme seçeneği verdiklerinde bir adet ana domaine diğer siteler subdomain olarak bağlanırlar. hem kendi domainleri bulunur hem de ana domaine bağlı subdomain oluşturulur. bu oldukça saçma ama sistem böyle çalışıyor. hosting sağlayıcınız sorunu çözebilir veya dns ayarlarınızdan bu subdomainleri kendiniz silebilirsiniz. işlem yapmadan önce dns yedeği almanızda fayda var.
örnek
marinsu.lacivertmedya.com
marinsu.com.tr
ikinci domain sisteminize addons olarak eklenmiş. her site eklemede siteniz için buna benzer bir subdomain oluşturuluyor. her eklemede bunları manuel olarak dnsten silmelisiniz. ben bunlarla uğraşmamak için ana domain olarak çöp bir domain atadım, ardından indekslenmesin diye bu domaine ait dnsleri rastgele değiştirip çalışmaz hale getirdim.
2. sorununuz hakkında; emin değilim ama bu alanın googlenin kendi insiyatifiyle oluştuğunu hatırlıyorum. birkaç eklenmesi gereken meta var bunları bazı seo eklentileri ayarlayabiliyor. işletme olarak ayarlayıp bekliyorsunuz gerisi google'a kalmış.