Daha dün internetim 15 saat kesik kaldı. Muhattap bulamamak çok kötü. 15 saat sonra cevap verdiler. Arızanın benim kablolarımdan kaynaklı olduğunu oto mesaj attılar. 2-3 saat sonra kendi kendine düzeldi internet. Yani arıza tabii ki benim kablomda değildi ama kendileri de çelişmiş oldu. Ben de cevap olarak: Madem sorun benim kablomdaydı internet 2 saatte ben bi tamir yapmamama rağmen nasıl düzeldi diyince de "Onlar otomatik mesajlar dikkate almayın efendim" yazdılar

Adamlara bak. Kendi yönlendirdikleri tespit mesajını dikkate almayın dedile resmen. E yani bizle t***k mı geçiyor bunlar? Pandemi döneminde freelance olarak çalışan insan için türknet müşteri hizmetleri kabus. Tamam ucuzsun. Tamam taahhüt yok. Eyvallah tel hizmetin yok tamam saygım sonsuz. Ama o tickete maks 30 dk 1 saat içinde cevap vermeyeceksen tel hizmeitni aktif et. 15 saat internetsiz bırakılmak berbat bir tecrübe. Çünkü 10 saniyelik bir işlemle internetim bağlanıcak belli. Yeterki biri ilgilensin. Önce Türk telekoma iletiyorlar onlar da nasıl sıraya alıyorlarsa artık ilgileniyorlar. Türktelekomda da sıkıntı çekiyordum ancak en azından müşteri hizmetleri ile konuştuktan 30 dk sonra gerekirse gece 1'de santraldeki adam arayıp internet geldi mi diyordu, ilgileniyordu
Valla daha konuya Turknet destek hizmetinden memnun olan biri yorum atmadı. Turknetten memnunum diyende hiç destek hizmeti ihtiyacı olmayan kişiler. Aklım almıyor destek hizmeti sunmak bu kadar mı zor neden verilen hizmetin arkasında durulmuyor gerçekten ilginç.