Flushixy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her platform yeni kurulduğu zaman onlara karşı bir ön yargı olur, rakipleri varken bu işte tutunamazlar yapamazlar diye.. Biz bu algıları yıkmak için geldik.

Bizim gibi birçok teknoloji sitesi açıldı, açılacak ancak biz samimiyetimiz ve şeffaflığımızla okuyucularımızın karşısındayız. Herhangi bir çıkar amacıyla siyaha beyaz demeyeceğiz, dedirtmeyeceğiz.

Bizi takip etmelisiniz çünkü imkanlarımız ve zamanımız kısıtlı olmasına rağmen teknolojik gelişmelere ve haberlere en doğru ve en hızlı şekilde ulaşmanız için gece gündüz demeden çabalıyoruz. Sitemizde Yönetici/Editör demeden hepimiz günlük makaleler yazıyoruz, ve siteyi bir adım daha ileriye götürmek için çabalıyoruz. Daha yolun çok başında olduğumuz için elbette hatalarımız, amatörce işlerimiz olacak. Ancak bunları zaman ve sizlerin desteğiyle aşacağız.

Anlıyorum. Elbette, ne yazık ki ülkemizde yeni olanlara çokacımasız davranılıyor. Bunu bilerek başlıyor olmanız şahane. "Tutunamazlar" gibi bir durum ise yok, bu sektörde tutunmak çok basit, pastadan küçük pay almak da çok basit. Ancak kendinize ait bir kitle oluşturmayı, büyüklerin isminin yanında anılmayı "biz çok çabalıyoruz bizi takip ederseniz pişman olmazsınız" gibi ifadeler ile elde etmeniz ne yazık ki çok zor.

Siz tüm ekip gecenizi gündüzünüze katarsınız, karşı taraf sizin ekibimizin 5 katı kişiyi çalıştırır, sizden daha fazla içeriği daha hızlı şekilde çıkarır.

Bu sektörde gerek büyük isimlerin içerisinde, gerekse de kendi projelerimde çok büyük emekler harcadım. Önemli olan her gün kaç içeriği ne kadar hızlı giriyor olmanız değil, "onlarda bu yok bizde var" diyebiliyor olmanız. Bir artınız, farkınız olmak zorunda.

Böyle bir artı yakaladığınız anda ise ufak bir ivmeleme sonrasında büyüklerin radarına gireceksiniz. Sizin "bizim farkımız" olarak reklam ettiğiniz her şeyi alacaklar ve daha büyük bütçe ve daha büyük donanım ile daha iyisini yapacaklar. Reklam açacaksınız, spam tık gönderecekler. İletişim kurmak isteyeceksiniz, sizi engelleyecekler. Biraz göze battığınızda piyasanın ne kadar çirkinleşmeye başladığına şahit olacağınıza eminim.

Bu aşamada ise size sürekli olarak yeni "fark" lar ve üst seviye bir azim, istikrar gerekecek.

Dilerim bu cümlelerim işten soğutma, baltalama olarak görülmez ve okuyup bu kategoride iş yapan, yapmak isteyenlerin ciddiye alacağı bir örnek olabilir.

Teşekkürler.