Merhaba,
Herhangi bir sosyal medya alanında, web site otomasyonları veya herhangi bir alanda otomatik işlevler gerçekleştiren masaüstü botlar yazılır. Detaylı bilgileri özel mesaj yoluyla veya whatsapp üzerinden bizlere iletirseniz sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz.
Projelerimiz

Referanslar
Atabey42 adlı üyeden alıntı:
Arkadaşa ortalama 2 yıl önce Twitter programı yazdırdım eline sağlık gerçekten tam istediğim şekilde bi program yazdı 👍Malum Twitter da ayda bir güncelleme oluyor her güncellemede hiç bir ücret talep etmeden programı güncelledi. Programda değişiklikler istediğim günler oldu arkadaş bu konuda hiç bir ücret talep etmeden değişiklikler yaptı kısaca arkadaş yazılım konusunda işin ehli ve bilgili birisi kesinlikle TAVSİYE ETTİĞİM BİRİSİ yazılım yaptıracak arkadaşlar içiniz de hiçbir tereddüt olmasın arkadaş ilgili ve bilgili birisi 😇👍

AdanaWeb adlı üyeden alıntı:
bot yazdırıldı. İşinin ehli bir programcı. Tavsiye ederim.
Prens55 adlı üyeden alıntı:
1 günde yazdı ne dediysem yaptı desteğini esirgemeyen arkadaşımızdır çalışmanızı tavsiye ederim.
FBAjans adlı üyeden alıntı:
Masaüstü Haber botu hizmeti alındı. +++
SlhSag adlı üyeden alıntı:
twitter bot yaptırıldı.
Netapi adlı üyeden alıntı:
Bot Yazdırıldı Emeğine sağlık başarılı bir arkadaş işinin ehli.
Varro adlı üyeden alıntı:
kendisi iyi bir yazılımcı olduğu kadar söylediklerinizi hızlıca anlayıp işe dökebilecek kadar zeki birisi tavsiye ederim karışık işlemlerimi temizce halletti.
Zep adlı üyeden alıntı:
Talep ettiğim bir instagram botu vardı. Kendi yazılımı bir kısmını yapabiliyor fakat eksik kalıyordu. Dostumuz uğraştı çabaladı sırf benim için yazılımını ihtiyacıma yönelik güncelledi ve tarafıma iletti. Teşekkürler.
AlpMox adlı üyeden alıntı:
Arkadaş gayet başarılı her soruna çözüm sunuyor tavsiye ederim inşallah ilerki projelerde de devam ederiz.
muskad34 adlı üyeden alıntı:
Program satın alındı. Allah razı olsun ne zaman ne sorsam hep yardımcı oldu. Program da kullanışlı tavsiye ederim. (twitter organic pro)
netapidll adlı üyeden alıntı:
Program satın alındı iyi bir arkadaş
macreative42 adlı üyeden alıntı:
Arkadaş çok ilgili birisi benim istediğim tarz botu yaparak beni büyük bir yükten kurtardı kendisine teşekkür ediyorum.

KingBoatman adlı üyeden alıntı:
işini düzğün yapan özverili ve duyarlı, uzun soluklu bir bot çalışmaıs yaptı hızlı güncelleme ve çalışma ile istediklerimi tamamladı.Güzel bir bot yazdı teşekkürler.

DragonLive adlı üyeden alıntı:
İşini düzgün yapan ve isteklerinizi programa dökmekte sorun yaşamayacağınız bir arkadaştır. Kesinlikle tavsiye ederim

S3rche adlı üyeden alıntı:
Gmail yazılımı alındı, a++ teşekkürler

gnydnozcan adlı üyeden alıntı:
bot alındı- iligli arkadaş

Awakea adlı üyeden alıntı:
Hesap Kontrol Botu Kiralandı. Aşırı derecede ilgili ve özen gösteren birisi +++

serkantulekk adlı üyeden alıntı:
Hizmette sınır tanımayan bir arkadaş çok teşekkür ederim. Yazılımda bulunmayan birkaç özelliği istediğimde destek verip yazılıma anında ekledi kendisi iş yapmanızı şiddetle tavsiye ederim.

cocobongo adlı üyeden alıntı:
Bütün sorunlarda çözüm odaklı güzel bir programcı işi aldıysa işi bitmiş sayın. Instagram pro WhatsApp pro alındı tarayıcı tabanlı yazılım yaptırıldı güzel bir iş çıkardı defalarca kez teşekkürler

Timbo adlı üyeden alıntı:
Herkese tavsiye ederim. Gerçekten çok başarılı uygulama ve çok ilgili bir arkadaş. İstediğimiz güncellemelere anında çözüm üretti ve uyguladılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum ve herkese tavsiye ederim.

DieseLLL adlı üyeden alıntı:
İşinde çok profesyonel. hızlı ve kaliteli . Ellerine sağlık hocam 🙏

philosopher adlı üyeden alıntı:
Checker kullanışlıdır, yapımında emeği geçen arkadaşa teşekkürler. A+++ Satıcı, saat sıkıntı etmeden sürekli bilgi paylaşımı yapmıştır.

Hasan adlı üyeden alıntı:
Güvenilir ve ilgili tavsiye edilir.

mirahmet adlı üyeden alıntı:
istenen özelliklerde botu hızlı teslim etti

SuatKayabasi adlı üyeden alıntı:
hızlı ve güvenilir yazılımcı

Garoz adlı üyeden alıntı:
Hesap kontrol botu aldım. Hızlı güvenilir.

Papatya adlı üyeden alıntı:
hızlı ve güvenilir yazılımcı

Captain53 adlı üyeden alıntı:
Bot yazdırıldı++

mirahmet adlı üyeden alıntı:
istenen özelliklerde botu hızlı teslim etti

Hasan adlı üyeden alıntı:
Güvenilir ve ilgili tavsiye edilir.

philosopher adlı üyeden alıntı:
Checker kullanışlıdır, yapımında emeği geçen arkadaşa teşekkürler. A+++ Satıcı, saat sıkıntı etmeden sürekli bilgi paylaşımı yapmıştır.

DieseLLL adlı üyeden alıntı:
Bot yaptırıldı+++

efendiefendi adlı üyeden alıntı:
A++ iş yaptırabilirisiziniz

EKA Reklam adlı üyeden alıntı:
Bot Yaptırıldı. A++ Hizmet

Oyunaz adlı üyeden alıntı:
Bot Yaptırıldı İlgili ve İşinin Ehli A+++

derya adlı üyeden alıntı:
Program yaptırıldı. A++

Ozi adlı üyeden alıntı:
İşinin ehli isteklere cevap veren bir arkadaş. Memnuniyetle ayrıldım.

beratomermutlu adlı üyeden alıntı:
Burak bey'e ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim.

ibrahimkurt adlı üyeden alıntı:
Bot alındı, harika hizmet teşekkürler

xLinus adlı üyeden alıntı:
İki adet mükemmel bot yazdırıldı çok hızlı teslimat teşekkürler. Çok ilgili bir arkadaş ekstra whatsapp botta aldık eline sağlık hocam

bilalerdogdu adlı üyeden alıntı:
Program kendi alanında çok iyi çalışıyor. Arkadaşta her türlü konuda yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

caglarbodrumlu adlı üyeden alıntı:
c# özel iş yaptırıldı ilgili birisi teşekkürler

https://www.youtube.com/watch?v=E-16N_-qEZo

SÖZLEŞME VE İADE KOŞULLARI
Yazılım satın alan ve yazılımı kullanmak isteyen kişi Sözleşme ve İade Koşulları 'nın tamamını okuduğunu, içeriğindeki tüm maddeleri kayıtsız şartsız kabul ettiğini ve onayladığını kabul, beyan ve taahhüt eder.
anahtar kelimeler;
instam organic pro, twitter organic pro, whatsapp organic pro, pinterest organic pro, telegram organic pro, socai dm pro, rss feed pro, facebook grup & marketplace pro, mail sender pro, account checker pro, website hacklink guard pro, proxy checker, copy paste pro, r10 konu up botu, google maps veri botu, veri toplama botu, veri çekme botu, veri işleme botu, e-ticaret otomatik ürün teslimat botu, e-ticaret otomatik mesaj yanıtlama botu, e-ticaret buybox sistemleri botu, otomatik mail oluşturma botu, otomatik submail oluşturma botu, bot yazılımları, bot, otomatik yazılımlar, haber yazılımları, sosyal medya yazılımları, ürün fiyat takip yazılımları, banka hesap takip yazılımları, otomatik ip değiştirme sistemleri, sosyal medya paylaşım yazılımları, google toplu arama & indirme botu, görüntüyü yazıya çevirme yazılımı, wordpress yazı kopya kontrol yazılımı, otomasyonlar, masaüstü programlama, veri kazıma botları