Malum, şikayet konularına yazamıyoruz. Az önce https://www.r10.net/sikayetim-var/26...ayetciyim.html linkli konuyu gördüm ve aramızda bu tip üyelerin olması biraz sinir katsayımı yükseltmiş olsa da Misafir; kardeşimiz gibi insanların hem bu forumda, hem bu toplumda varlığı da aynı oranda mutlu etti. Kendisi de Kürt olmasına rağmen pkklı şerefsizlere karşı öfkesini ve tepkisini bu kadar açık bir şekilde dile getirerek yansıttığı için teşekkür etmek ve bu konuyu açmak istedim.

Kendimi bildim bileli vatansever birisiyim. Lise döneminde bir ara solcu takılıyordum. Ancak sol oluşum ve partiler ile hep pkkya sempatik yaklaşım gösterildiği için ters düşüp tartışıyordum. Çeşitli timlerde vs. yer aldım küçükken hack boyutunda. Oralara çok girmeyeyim. Amacım siyaset de değil. Atatürk'ün Milliyetçilik anlayışına inanıyorum ve bu anlayışı benimsiyorum. Bir insanın ırkı, kökeni önemli değil. Her ırk eşittir ve bu mensubiyet de insanları ötekileştirmez. Aslolan şey “Ne mutlu Türk'üm diyene!” diyebilmektir. Bu vatanı, bu bayrağı, bu toprakları benimseyebilmektir. Eğer biz bir bütün olursak bu şerefsizler prim yapamayacaktır.

Kendi adıma, vatanseverliğin ve duyarlılığın için teşekkür ederim Misafir; kardeşim. Şikayetlere yazamadığımız için bu konuyu açma ihtiyacı duydum.