Not: Konu hakkında biraz daha detay verilerek güncelleme yapılmıştır... (Site konusu gibi)
Merhabalar,
Eğitim üzerine olan bir sitem bulunmaktadır. (Sadece matematik dersi ile ilgilidir.)
Aylık Adsense geliri ortalama 1200 lira seviyesindedir. Yıllık ta 15 bin lira civarında dır. (Son 2 yıl için durum bu şekilde, önceki yıllarda gelir daha azdı.)
Aşdağı son ayların adsense gelir bilgilerini de paylaşıyorum. Eğitim sitesi olduğu için aylara, tatillere göre dğeişkenlik gösteriyor. Özelliklede okulların kapalı olduğu yaz aylaırnda geliri daha düşüktür. (300 TL seviyelerinde)
Eylül 2020: 1239 TL
Ekim 2020: 2028 TL
Kasım 2020: 1966 TL
Aralık 2020: 1194 TL
Ocak 2021: Güncel gelir 526 TL
Sitenin ziyaretçileri bir çok içeriğe gelmektedir.
Site içerisinde yaklaşık 5500 içerik bulunmaktadır.
Sitenin yaşın 8 yıldır.
Herhangi bir engeli bulunmuyor.
Siteye uzun bir süre içerik eklemediğimiz zamanda da gelir olarak çok etkilenmeyecek durumdadır.
Sitenin domain ismi de anlamlı ve konusuna uygundur.
Herhangi bir sosyal medya sayfası yönlendirmesi vs. bulunmuyor.
Site ziyaretçileri google üzerinden gelmektedir. (Neredeyse %100 diyebiliriz.)
Site için belki ücretli whatsapp grupları ya da farklı bir yöntem oluştuurlup daha da fazla kazanç elde edilebilir fakat benim bu işlere vaktim olmuyor.
Covid için Adsense reklam gösterimleri düzelirse, sitenin aylık getirisinin çok daha iyi olacağını düşünüyorum. (Covid öncesi Mart-Nisan-Mayıs2020 dönemlerinde adsense geliri ortalama 2300 lira seviyelerindeydi.)
Siteyi satacak olursam sizce ne kadar eder? Görüşlerinizi rica edebilir miyim?
Not: Domain bilgisi paylaşılmayacaktır.